طرز تهیه املت از اسفناج؛ صبحانه مقوی و متنوع

اسفناج منبع غنی از مواد معدنی و ویتامین ها است، بنابراین می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد. در این مطلب طرز تهیه املت با اسفناج را یاد می گیرید که هم صبحانه ای مقوی و هم متفاوت است.

اسفناج این سبزی سبز تیره منبع غنی از مواد معدنی، ویتامین ها و سایر عناصر کمیاب است و می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.

عناصر

اسفناج: 2 قاشق غذاخوری
قارچ: 5 عدد
تخم مرغ: 4 عدد
کره: قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز به میزان لازم

طرز تهیه املت از اسفناج

۱- ابتدا ساقه های اسفناج را جدا کرده و برگ های آن را در ظرفی بریزید و بشویید.

۲- سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.

3- اسفناج ها را بدون روغن داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و کمی نرم و پخته شود.

4- سپس کره را با کمی روغن اضافه کنید.

5- در تابه ای دیگر، قارچ های خلال شده را به طور همزمان بریزید و روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب قارچ ها خارج شود.

6- قارچ های تفت داده شده را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و هم بزنید.

۷- تخم مرغ ها را در ظرفی زده و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا لخته ها از بین بروند.

8- تخم مرغ ها را با ادویه و نمک روی اسفناج و قارچ بریزید. صبر کنید تا تخم ها بیرون بیایند. آن را مانند کاکائو برگردانید تا طرف دیگر آن کمی برشته شود. در آخر با گوجه فرنگی و چند برگ اسفناج و نان تازه سرو کنید.

  یارانه تیرماه فردا پرداخت نمی شود

یادداشت

می توانید وسط املت مقداری پنیر پیتزا بریزید و ترتیب دهید تا املت اسفناج با پنیر داشته باشید.
می توانید لبه های املت را به صورت کرپ سفارشی کنید.

برای داشتن املت اسفناج با گوجه فرنگی می توانید گوجه فرنگی رنده شده را با اسفناج و قارچ سرخ کنید.

اگر طعم سیر را دوست دارید می توانید چند سیر رنده شده به املت اضافه کنید.

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید