طرز تهیه استانبول با مرغ

استانبولی یا دم گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد ساده تهیه می شود. یکی از مزایای این ظرف این است که تمامی مراحل آن در یک قابلمه انجام می شود و نیازی به لکه گیری ظروف مختلف نیست.

پس از تفت دادن پیاز، گوجه فرنگی، پوره سیب زمینی و سیب زمینی، برنج و آب را در همان کاسه بریزید و بگذارید دم بکشد. در این مطلب اما طرز تهیه پلو استانبولی با مرغ را به شما آموزش دادیم.

آموزش مرحله به مرحله پخت استانبول با مرغ

عناصر

سینه مرغ ورقه شده: 400 گرم
برنج: چهار وعده
سیب زمینی: سه عدد
گوجه فرنگی: چهار عدد
پیاز: تعداد زیاد
پاستا: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل و نمک: به میزان لازم
ادویه پلو و ادویه کاری: به میزان لازم
ادویه کاری و پودر سیر: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم

استانبول با مرغ

طرز تهیه استانبول با مرغ

۱- ابتدا برنج را با کمی آب و نمک از قبل خیس کنید. سپس یک تابه مناسب انتخاب کنید و پیازها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شوند.

۲- در این مرحله از طرز پخت استانبولی مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند سپس پودر سیر و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید.

3- حالا بعد از شستن گوجه ها را با گوشت کوب برقی با داخل همزن له کنید یا رنده کنید و به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید سینه مرغ بپزد و با کمی روغن تفت دهید.

  سریال زیرزمینی بازیگوش نیست!

4- حالا برنج را روی اجاق بگذارید و آن را بیشتر زنده کنید و بعد از تمام شدن آب پوره گوجه فرنگی آن را به سیب زمینی سرخ کرده اضافه کنید و برای خوش رنگ شدن آن یک قاشق غذاخوری ماکارونی و بعد از تفت دادن کمی زیره بریزید. ادویه کاری را به مواد اضافه کنید و زعفران را نیز اضافه کنید.

5- در مرحله آخر برنج را آبکش کرده و کف ظرف را کمی روغن بریزید و کف ظرف سیب زمینی یا ته ظرف نان بگذارید و برنج را در دو مرحله بریزید و استانبولی آماده شده را بریزید. مواد روی برنج نفس بکشید.

◄ نکاتی که می توانید برای خوشمزه کردن پلو استانبولی استفاده کنید:

1 در دستور پلو استانبولی می توانید بسته به ذائقه خود کمی دارچین به مواد اضافه کنید.

2. می توانید از پودر گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.

3. در پایان پخت می توانید از روغن یا کره کرمانشاهی برای خوش طعم شدن برنج استفاده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید