شکست سلبریتی ها در سال 1400

چند سالی است که تماشای سریال های تلویزیونی در شبکه های سینمای خانگی در ایران رواج پیدا کرده است که اغلب آن ها هزینه بر است و مردم برای تماشای آن هزینه می کنند. اما مدتی است که شاهد وقفه های پی در پی در این پلتفرم هستیم. جایی که هیچکس مسئول این شکست ها نیست.

Tell Tales همیشه شنوندگان بیشتری داشته است. داستان عاشقانه های شکست خورده و درام های جنایی از همان ابتدا مخاطبان زیادی داشته است. به خصوص اگر این داستان ها رنگ آنتن را در آزمایشگاه تلویزیون ما ندیده باشند.

داستان هایی که اکنون از طریق پلتفرم های سینمای خانگی آنلاین تأمین مالی می شوند و هزینه بالایی دارند. اما آیا این داستان های رنگارنگ توانستند مخاطب را بدزدند؟

1400 سال شکست سریال های آنلاین برای نمایش خانگی

امسال را می توان سال پرکاری برای شبکه سینمای خانگی دانست. سالی که در آن آثار بسیاری از سریال ها و رئالیتی شوها گرفته تا برنامه های مبتنی بر دیالوگ به صورت خصوصی ساخته شد. اما در این بین قطعاً سهم سریال از ژانرهای دیگر بیشتر است و به جرات می توان گفت که علیرغم تولید بیشتر در سال جاری، ضعف و شکست سریال یکی است.

سریال هایی که یا نیمه کاره مانده اند و یا خود سازندگان برای جذب مخاطب سریال را حذف کرده اند و … در واقع سال 1400 را می توان سال شکست شبکه نمایش خانگی دانست.

چه کسی هزینه این شکستگی ها را محاسبه می کند؟

پیش از بایرام نیز اخباری مبنی بر افزایش تعرفه این پلتفرم ها منتشر شد و عمدتاً واکنش های منفی را به همراه داشت. اصرار مدیران این رسانه های خصوصی بر افزایش تعرفه ها، افزایش تولیدات جدید و عرضه روزانه محصولات خود بوده و البته منتقدان و مردم این پلتفرم ها را با همتایان خارجی خود مقایسه کرده و نتایج متفاوتی به دست آورده اند.

این پلتفرم‌ها به سرعت شروع به ساخت سریال‌هایی کردند که سلبریتی‌ها در آن غرق شدند. اما متاسفانه در زمان پخش سریال شاهد بودیم که هیچ یک از ستاره ها نتوانستند روی این آثار ضعیف تاثیر بگذارند و با اینکه فضای آثار در شبکه نمایش خانگی بسیار بازتر از تلویزیون است و حداقل خبری از محدودیت های زیاد نیست. مخاطب جذب نشد و اعتراض کرد و به شکل های مختلف خود را به سازندگان معرفی کرد.

جزیره سریالی ضعیفی که نیمه کاره ماند

جزیره کوروش مقدم در قسمت 14 و پایان ناگهانی آن درست در میانه داستان به پایان رسید! واکنش های منفی زیادی به همراه داشت. داستان سریال در حالی به پایان رسید که ماجراهای جدیدی آغاز شد و در پایان هیچ یک از اتفاقات مشخص نشد.

  هواشناسی ایران امروز 14/11/1400

اگرچه نام سیروس مقدم به عنوان کارگردان در کار به میان آمد اما این سریال از همان ابتدا درگیر حواشی بود که از جمله آنها می توان به کیفیت پایین سریال اشاره کرد. در اواسط تولید بود که مدیران فیلیمو متوجه ضعف اصلی سریال شدند و به همین دلیل حدود 10 قسمت از سریال حذف شد.

همچنین با وجود حضور افراد زیاد در سریال، هیچ کدام در جای خود حضور نداشتند و البته گریم بد خانم های سریال نیز از چشم مخاطب دور نمانده بود.

در نهایت سریال جزیره به عنوان یک شکست قطعی در کارنامه نزولی سیروس مقدم ثبت شد در حالی که شنیده می شد محمدرضا فروتن که یکی از بازیگران اصلی سریال بود در اواسط سریال عصبانی شده است. جاده و بنابراین در 6 قسمت آخر سریال حضور پیدا کرد.او حضور نداشت.

البته جزیره تنها شکست شبکه نمایش خانگی نیست. او سال گذشته سریال Sleepy را نیز تهیه کرد. سریالی که در ژانر ترسناک تولید شد اما در نهایت چیزی شبیه کمدی از آب در آمد. نکته قابل توجه در مورد Sleep این است که آن نیز رها شده بود.

همسایه های سریالی

دعوای همسایه ها، قبله دنیا و آهوی من مارال درباره ناصرالدین شاه!

یکی دیگر از اتفاقات امسال توجه سه کارگردان به زندگی ناصرالدین شاه بود. سری اول قبله علم نام دارد که به کارگردانی حامد محمدی ساخته شد. سریالی ضعیف و زشت که در قسمت های اول به دلیل استفاده بیش از حد از جوک های مبتذل به شدت سانسور شد و به همین دلیل متوقف شد.

حالا بین سازندگان My Deer Maral و همسایه ها اختلاف وجود دارد. 2 اثر با حضور چهره های زیادی که سازندگان مرد آهو مارال مدعی هستند حسن فاطی سریال خود را از آنها کپی کرده است.

البته سازنده شهرزاد تسلیم این اظهارات نشد و مستنداتی مبنی بر تفاوت این دو سریال منتشر شد اما در نهایت ساترا ظاهر شد و قرار شد سازندگان همسایه تنظیمات اعلام شده را برای ساخت سریال از 24 بهمن انجام دهند. توزیع کردن.

چه کسی میدان سرخ را دید؟

از دیگر سریال های ضعیف تولید شده در سال جاری می توان به میدان سرخ اشاره کرد. سریالی با 3 کارگردان که جایگاه ویژه ای در دومینوی سریال های پاییزی شبکه نمایش خانگی دارد. سریالی که روند فیلمبرداری آن کند بود و شیدایی ابراهیم ابراهیمیان باعث شد که سریال در زمان مقرر آماده پخش نباشد.

  اولین دریافت کننده قلب خوک مرد

سپس تصمیم بر این شد که سریال در تاریخ دیگری یعنی بعد از نوروز 1400 پخش شود، قطعات ضبط شده قبل از توزیع بررسی شد اما محصول مورد تایید سرمایه گذار قرار نگرفت و قرار شد ابراهیمیان جایگزین بهرام بهرامیان شود.

بر اساس این قرارداد، بهرامیان موظف است قطعات اصلی را تغییر مسیر دهد، اما با چالش مواجه خواهد شد. برخی از بازیگران از بازی مقابل دوربین او خودداری می کنند و خواستار بازگشت ابراهیم ابراهیمیان هستند. ابراهیمیان برای آماده شدن برای توزیع در 24 جولای به پروژه بازمی گردد.

کیفیت کار هنوز مورد تایید سرمایه گذار قرار نگرفته است، بنابراین میدان سرخ دیگر پخش نخواهد شد. لذا بهرام بهرامیان از پروژه عذرخواهی می کند تا کار فقط با حضور ابراهیمیان ادامه یابد. اما آلوده کردن کارگردان به ویروس کرونا باعث می‌شود او در خانه بماند و روند تولید را در میدان سرخ متوقف کند.

از آنجایی که ساخت این سریال بیش از ارزیابی اولیه هزینه داشت، تهیه کننده تصمیم گرفت پروژه را با کارگردان دیگری ادامه دهد. جواد نوروزبیگی که سابقه چندین همکاری با کمال تبریزی را دارد، در تکمیل میدان سرخ از وی دعوت به همکاری می کند.

این کارگردان در حالی مشغول تکمیل این سریال پر شور است که در آخرین سریال خود دو سریال ناموفق را در کارنامه خود ثبت کرده است. یکی سریال احمقانه و دیگری سریال الف ویژه که به دلیل ضعف ساختاری «سیما فیلم» دستور توقف تولید را داد و تبریزی را از پروژه کنار گذاشت.

میدان سرخ با بازی حمید فرهونژاد، علی مصفا، مختاب کرامتی و رضا یزدانی که از بازیگران سرشناس سینما هستند و سابقه توطئه های مالی و گانگستری، اقتصادی و داستان های مافیایی آن ها نتوانست توجه عموم را به خود جلب کند و به راحتی از دست رفت.

شکست مردم عادی، دراکولا، گیزو، کسوف و حرفه

رامبد جوان امسال تصمیم گرفت در شبکه نمایش خانگی ضمن اجرای یک نمایش مفرح شانس خود را امتحان کند. او مردم عادی را رهبری می کرد. داستان بدی که در قسمت های اول به سرعت صدای مخاطب را درآورد و به همین دلیل از تعداد قسمت ها کاسته شد و البته در اواسط سریال تغییر کرد و نویسندگان سریال.

  فواید ناشناخته اهدای خون منظم

آخرین اثر دراکولا از مهران مدیری از جمله آثاری بود که بادها و چلپ چلوپ های بی شمار و حیوانات اهلی و وحشی به کار رفته در اثر به دست مهران مدیری نرسید و او محصول نیمه تمام مشابه قهوه تلخ را به دست مخاطبانش رساند.

گیسو همچنین فصل دوم سریال عاشقانه به کارگردانی منوچهر هادی بود. او سابقه زیادی در ساخت سریال های بد دارد و این روزها نیسان آبی ساخته است. سریالی که در خط وسط حرکت می کند، اما می تواند نقطه عطفی باشد! در پروتکل هادی ثبت شده است. او قبل از نیسان آبی سری گیسو و دل را نیز ساخته بود. سریال ضعیفی که صدای مخاطب را درآورد!

کسوف و حرفه ای بودن دو اثر دیگر شبکه سینمای خانگی بر روی پلت فرم نماوا بود که اگرچه مورد بهره برداری افراد قرار گرفت اما نتوانست تغییر چشمگیری در شبکه سینمای خانگی ایجاد کند و در این میان اعتراضات فراوانی به بازی سیروان خسروی، بازیگر محبوب مردمی صورت گرفت. خواننده در بین جوانان

چه کسی جواب مخاطب را می دهد؟

مخاطبان آثار شبکه سینمای خانگی برای تهیه و تماشای برنامه های آن ماهانه حق اشتراک پرداخت می کنند که با توجه به تعداد مشترکان در ماه رقم قابل توجهی می شود. به همین ترتیب از مخاطب انتظار می رود آثار باکیفیتی از نظر فرم و محتوا ببیند. اما امسال این اتفاق نیفتاد.

فیلیمو و نماوا در سال جدید با تبلیغات فراوان از ساخت و پخش سریال جدید خود خبر دادند و سعی کردند با یکدیگر رقابت کنند و تلویزیون را به گوشه رینگ برسانند. اما در نهایت نه تنها نتوانستند فرش خود را از آب دربیاورند، بلکه توانستند با تلویزیون رقابت کنند.

اما نکته حائز اهمیت در این زمینه مبلغی است که مخاطب برای اشتراک ما می پردازد و این نیز انتظارات او را از شبکه نمایش خانگی بالا می برد. اما امسال سکوها نشان داده اند که نتوانسته اند رضایت مخاطب را به درستی جلب کنند و این سوال را مطرح می کند که چگونه می توان این خسارات متوالی را در شبکه سینمای خانگی پرداخت؟

هزینه های گزاف دستمزد بازیگران و همچنین گرانی تولید چگونه تامین می شود؟ و مهمتر از آن اینکه چقدر به حق اعتراض مردم به عنوان مشترک این پلتفرم ها توجه می شود؟

دیدگاهتان را بنویسید