سیر و خواص شگفت انگیز آن

جامعه 24 سیر بومی آسیای مرکزی است. یک گل سیر حاوی چندین حبه است که با پوستی نرم و شفاف پوشیده شده است. این گیاه مشخص به عنوان یکی از قدیمی ترین گیاهان کشت شده در جهان شناخته می شود. به گزارش جامعه 24 سند تاریخی موجود نشان می دهد که قدمت استفاده از سیر به 5000 سال قبل می رسد. از زمان های قدیم سیر به عنوان یک ادویه خوش طعم و معطر در غذاها استفاده می شده است و سیر همیشه به عنوان یک داروی سنتی مطرح بوده است.

خواص و کاربردهای سیر

سیر کم کالری، چربی اشباع شده و سدیم است. سیر حاوی چندین ماده معدنی مفید مانند فسفر، پتاسیم، منیزیم، روی، کلسیم و آهن است و همچنین حاوی مواد معدنی کمیاب مانند ید، گوگرد و کلر است. بر اساس پایگاه داده ملی مواد مغذی USDA، سیر منبع غنی از ویتامین های B فولات، تیامین، نیاسین و B-6 و همچنین ویتامین های C، A و K است. سیر یکی از منابع غذایی کمیاب از ترکیبات آلی است. . در ادامه با خواص این گیاه بی نظیر بیشتر آشنا می شوید.

محافظت از بدن در برابر سرماخوردگی

در فصول آنفولانزا و سرماخوردگی، بسیاری از افراد از بیماری هایی که ایجاد می کنند رنج می برند. گفته می شود افرادی که سیستم ایمنی ضعیف تری دارند بیشتر مستعد ابتلا به این بیماری ها هستند. و به گفته بسیاری، مصرف سیر می تواند عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کند. مطالعات نشان داده است که مصرف روزانه این گیاه بسیار خاص، بروز آنفولانزا و سرماخوردگی را تا 63 درصد کاهش می دهد. پس فراموش نکنید که در فصول سرد سال سیر را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

  اختلافات برجسته در فیلم «وضعیت مهدی»

سیر و خواص شگفت انگیز آن

کمک به کاهش فشار خون بالا

بیماری های قلبی عروقی مانند حمله قلبی و سکته مغزی به عنوان بزرگترین قاتل در جهان شناخته می شوند. فشار خون بالا یا فشار خون بالا یکی از مهم ترین عوامل ایجاد این بیماری ها است. تحقیقات انسانی نشان می دهد که سیر به عنوان یک مکمل غذایی تاثیر بسزایی در کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا دارد.
تحقیقات نشان می دهد که عصاره سیر با دوز 600 تا 1500 میلی گرم در یک دوره 24 هفته ای به اندازه آتنولول در کاهش فشار خون موثر است. دوز سیر به عنوان یک مکمل غذایی باید نسبتا بالا باشد تا اثرات مطلوب را داشته باشد. مقدار آلیسین مورد نیاز بدن حدود 4 حبه سیر در روز است.

پیشگیری از مسمومیت با فلزات سنگین

دوزهای بالای سیر می تواند از آسیب اندام ناشی از فلزات سنگین جلوگیری کند. ترکیبات گوگرد موجود در این گیاه میزان سرب را در خون به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. آنها همچنین از علائم سمی ناشی از سردرد و افزایش فشار خون جلوگیری می کنند و همچنین به جذب بهتر آهن و روی در خون کمک می کنند. گزارش سال 2012 منتشر شده در Basic and Clinical Pharmacology and Toxicology نشان می دهد که سیر در کاهش غلظت سرب در بافت خون بسیار موثر است.


بیشتر بخوانید: غذاهای مفید و مضر برای پیشگیری از آلزایمر


برای درمان خروپف در خواب

محققان معتقدند مصرف غذاهای تند مانند سیر، پیاز، ترب باعث کاهش پف می شود. دلیل احتمالی این امر ممکن است این باشد که چنین غذاهایی مجاری تنفسی و مجاری بینی را خشک نگه می‌دارند و در نتیجه باعث کاهش تجمع مخاطی می‌شوند که سینوس‌ها را مسدود می‌کند. اگر احتقان سینوسی علت خروپف و پف شما است، مصرف سیر می تواند مشکل شما را حل کند.

  قرن چهاردهم و مرگ سیاه

برخی از گیاه‌پزشکان نیز معتقدند سیر حتی می‌تواند خروپف و پف‌کردگی ناشی از آپنه خواب را درمان کند، زیرا این گیاه دارای خاصیت بزرگ شدن لوزه‌ها است و همچنین التهاب راه‌های هوایی را تسکین و کاهش می‌دهد. این در حالی است که سیر برای سلامتی مفید است و مصرف آن عوارض زیادی ایجاد نخواهد کرد.

سیر و خواص شگفت انگیز آن

به تقویت و سلامت استخوان ها کمک می کند

مطالعات انجام شده بر روی جوندگان نشان داده است که مصرف سیر می تواند با افزایش سطح استروژن در جوندگان ماده از تحلیل استخوان جلوگیری کند. مطالعات نشان داده است که مصرف روزانه مقدار زیادی عصاره سیر یا 2 گرم سیر خام به طور قابل توجهی از شدت کمبود استروژن در زنان یائسه جلوگیری می کند. غذاهایی مانند سیر یا پیاز در درمان پوکی استخوان موثر هستند.

پیشگیری از بیماری آلزایمر و فراموشی

آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد در روند پیری موثر است. سیر حاوی آنتی اکسیدان هایی است که مکانیسم های دفاعی بدن را در برابر آسیب اکسیداتیو تقویت می کند. دوز بالای سیر به عنوان یک مکمل غذایی برای افزایش آنزیم های آنتی اکسیدانی مشاهده شده است. همچنین استرس اکسیداتیو را در افراد مبتلا به فشار خون به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

به طور کلی، اثرات کاهش کلسترول و فشار خون سیر و همچنین خواص آنتی اکسیدانی آن ممکن است در پیشگیری از آلزایمر و جلوگیری از فراموشی و سایر بیماری های مغزی مفید باشد.

کمک به کنترل آسم

خوردن چند حبه سیر پخته یک داروی هومیوپاتی موثر برای کاهش علائم آسم است. یکی دیگر از راه حل های توصیه شده نوشیدن یک لیوان شیر با سه حبه سیر آب پز هر شب قبل از خواب است. این درمان می تواند علائم بیماران آسم را تسکین دهد. حملات آسم را می توان با خوردن چند حبه سیر له شده مخلوط با سرکه مالت کنترل کرد. با این حال، توصیه می شود قبل از استفاده از این درمان های خانگی با یک متخصص مشورت کنید.

  تکمیل نیمه تعمیرات اساسی نیروگاه خلیج/سوم در اختیار شبکه قرار گرفته است

سیر و خواص شگفت انگیز آن

مبارزه با کم خونی و فقر آهن

با وجود اینکه آمریکا کشوری با استاندارد زندگی بالا است، بیش از 20 میلیون نفر به دلیل رژیم غذایی ناسالم، مصرف چربی و کمبود پروتئین از کم خونی رنج می برند. اکثر مردم می دانند که کمبود آهن در خون یکی از علل کم خونی است. اما کم خونی در واقع ناشی از کمبود هموگلوبین در گلبول های قرمز است که بر توانایی خون برای انتقال اکسیژن به سلول ها و حذف دی اکسید کربن تأثیر می گذارد. علائم کم خونی شامل خستگی، ضعف، تنگی نفس، سرگیجه و غش، تپش قلب، رنگ پریدگی، طولانی شدن قاعدگی و مشکل در تمرکز است.

یکی از مواد غذایی موثر برای کمبود آهن و کم خونی سیر است. برای افرادی که از کم خونی رنج می برند، استفاده از آن به رژیم غذایی خود بسیار توصیه می شود. مصرف سیر به هر شکلی می تواند به جذب آهن کمک کند. زیرا سیر دارای دی آلیل سولفید است که تولید فروپورتین را افزایش می دهد، پروتئینی که مسئول جذب و تولید آهن است.

2022-07-30 13:10:44

دیدگاهتان را بنویسید