سالاد پاستا محبوب همه از کودکان تا بزرگسالان است. این سالاد خوشمزه با پاستا فرمی درست می شود و معمولا از ترشی، ژامبون یا مرغ، نخود، ذرت، گوجه فرنگی یا هویج و سس مایونز استفاده می شود.
طرز تهیه سالاد ماکارونی بسیار ساده است و با توجه به اینکه پاستا در عرض چند دقیقه آماده می شود زمان زیادی نمی برد.
البته این سالاد سرد خوشمزه تر است، بنابراین توصیه می شود حداقل نیم ساعت قبل از خوردن آن را در یخچال قرار دهید. بنابراین برای تولد می توانید از شب قبل سالاد تهیه کنید و در یخچال بگذارید تا دیگر نگران غذای تولد نباشید.
در اینجا طرز تهیه سالاد پاستا با سوسیس یا ژامبون را یاد می گیرید که فوق العاده خوشمزه است. البته باید توجه داشته باشید که به دلیل داشتن پاستا و سس مایونز، این سالاد کالری نسبتا بالایی دارد و بسیار سیرکننده است. بنابراین بهتر است در مقادیر کمتر مصرف شود. مقادیر داده شده در اینجا 4 کاسه متوسط سالاد را می دهد.
مواد لازم برای سالاد با پاستا
2 فنجان پاستا
خیار شور 150 گرم
سوسیس 4 برگ
3 عدد گوجه فرنگی
1/2 فنجان نخود فرنگی
ذرت 1/2 پیمانه
سس مایونز 3/4 فنجان
نمک و فلفل برای چشیدن
طرز تهیه سالاد پاستا با سوسیس
مرحله اول
رب را طبق دستور روی بسته بجوشانید و آبکشی کنید.
مرحله دوم
در همین حین سوسیس و خیارشور و گوجه فرنگی را ریز خرد کنید. یکی از گوجه فرنگی ها، مقداری خیارشور، ذرت و نخود فرنگی را برای تزیین جدا کنید.
سطح سوم
ماکارونی آبکش شده، خیارشور، گوجه فرنگی و سوسیس خرد شده را در ظرفی بریزید. سپس سس مایونز را اضافه کنید.
مرحله چهارم
سالاد را هم بزنید و مزه دار کنید و در صورت تمایل نمک و فلفل اضافه کنید. به دلخواه تزیین کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود سپس سرو کنید.
نکات مهم در تهیه سالاد پاستا
– می توانید به جای سوسیس از مرغ آب پز یا مرغ سوخاری استفاده کنید.
– اگر می خواهید سالاد را چند ساعت بعد سرو کنید، بهتر است مواد سالاد را از قبل آماده کنید و در حین سرو سس را اضافه کنید.
– برای چربی کمتر می توانید کمی مایونز را با ماست انتزاعی جایگزین کنید.
منبع: ایران کوک