برای یک رژیم غذایی مناسب دیابت، به غذاهایی نیاز دارید که به کنترل سطح قند خون (گلوکز) شما کمک کنند. بهترین رژیم غذایی برای دیابت نوع 2 رژیمی است که دارای مواد مغذی بالا، فیبر، پروتئین و کربوهیدرات متوسط باشد.
این مقاله را بخوانید تا بدانید اگر دیابت نوع 2 دارید چه غذاهایی بخورید.
ماهی: خوردن ماهی دو بار در هفته از بیماران دیابتی در برابر مشکلات کلیوی محافظت می کند. ماهی نیز نقش مثبتی در حفظ سلامت قلب دارد.
اسفناج: مصرف سبزیجات دارای برگ تیره مانند اسفناج خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 14 درصد کاهش می دهد. زیرا این سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A و ویتامین C هستند که به عنوان محافظ در برابر دیابت عمل می کنند. علاوه بر این، از آنجایی که کالری و کربوهیدرات کمی دارند، انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 هستند.
گوجه فرنگی: گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان است و افراد دیابتی بهتر است آن را به طور منظم مصرف کنند. این ماده مغذی در کاهش فشار خون و کلسترول بد (LDL) و پیشگیری از بیماری قلبی نقش دارد. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی می تواند خطر بیماری قلبی را تا 26 درصد کاهش دهد.
* لیکوپن گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام جذب می شود.
کلم بروکلی: بروکلی حاوی بسیاری از ویتامین های A و C است. این دو ماده مغذی دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند و مصرف آنها هم برای افراد سالم و هم برای افراد دیابتی مفید است.
آووکادو: آووکادو به دلیل داشتن چربی های اشباع نشده با پیوند مضاعف یکی از بهترین غذاها برای حفظ سلامت قلب است. فیبر، پتاسیم و لوتئین موجود در آووکادو به کاهش کلسترول خون و کاهش التهاب کمک می کند و همچنین فشار خون را در محدوده طبیعی نگه می دارد. هر 50 گرم آووکادو حاوی 80 کالری، 6 گرم چربی سالم و انواع ویتامین ها و مواد معدنی است.