روغن جوجوبا برای جوش، مضرات و روش استفاده

روغن جوجوبا برای جوش صورت سایر مشکلات پوستی کاربردهای زیادی دارند. روغن جوجوبا روغنی محبوب در زمینه لوازم آرایشی و بهداشتی است که از دانه همنام این گیاه استخراج می شود. دانه ها روی بوته های بومی جنوب آریزونا، شمال غربی مکزیک و جنوب کالیفرنیا رشد می کنند. این روغن سال هاست که برای مصارف دارویی استفاده می شود درمان زخم ها، جراحات و کبودی ها به آنها اشاره شده است.

امروزه روغن جوجوبا به یکی از محبوب ترین درمان ها برای مشکلات پوستی مختلف مانند آکنه، پسوریازیس، آفتاب سوختگی و زبری پوست تبدیل شده است. برخی افراد نیز از این روغن برای درمان ریزش مو استفاده می کنند، زیرا می تواند رشد مو را تحریک کرده و مو را تقویت کند.

دانه های جوجوبا تا حدودی شبیه دانه های قهوه هستند، اما اغلب بزرگتر هستند و همه دانه ها یکسان نیستند. ساختار روغن جوجوبا این روغن با سایر روغن های گیاهی متفاوت است زیرا در اصل یک موم غیر اشباع است.

روغن جوجوبا برای جوش صورت

روغن جوجوبا به عنوان یک نوع موم در محافظت و متعادل کردن رطوبت، لطافت و زیبایی پوست و مو بسیار موثر است. این روغن به دلیل وجود اسیدهای چرب غیراشباع در ترکیب آن در دمای اتاق کاملاً مایع می شود و بر خلاف روغن های دیگر ماندگاری بالایی دارد و به سرعت فاسد نمی شود. این ویژگی این روغن گزینه خوبی برای استفاده در تهیه است محصولات آرایشی و بهداشتی این کار باعث افزایش ماندگاری محصولات می شود و نیازی به استفاده از نگهدارنده های شیمیایی نخواهید داشت.

آیا روغن جوجوبا برای جوش و آکنه موثر است؟

مطالعات نشان می دهد که روغن جوجوبا تنها برای درمان آکنه و آکنه موثر و مفید است. مطالعات انجام شده توسط دانشمندان آلمانی در سال 2012 نشان می دهد که ماسک صورت با روغن جوجوبا با ترکیبی از خاک رس در بهبود مشکلات پوستی و آکنه های خفیف موثر است. شرکت‌کنندگانی که دو تا سه بار در هفته از ماسک‌های روغن جوجوبا استفاده کردند، متوجه کاهش چشمگیر التهاب، ضایعات و آکنه روی پوست شدند. مطالعات دیگر نشان داده اند که روغن جوجوبا می تواند به عنوان یک داروی گیاهی برای کاهش علائم آکنه موثر باشد.

  هیچ کجا اجازه تزریق واکسن تاریخ مصرف گذشته را ندارند

یکی از نظریه هایی که در مورد روغن جوجوبا به عنوان یک درمان موثر برای آکنه وجود دارد این است که روغن جوجوبا پوست شما را برای حفظ تعادل خود تحریک می کند. از نظر پزشکی، روغن جوجوبا مشابه و نزدیک به بافت طبیعی و چربی پوست انسان (سبوم) است. سبوم یک ماده مومی و چرب روی پوست است. تولید بیش از حد یا انسداد سبوم پوست می تواند باعث آکنه یا مشکلات پوستی شود. بنابراین وقتی از روغن جوجوبا استفاده می کنید، پوست شما این پیام را دریافت می کند که نیازی به تولید سبوم بیشتر ندارد و نسبت آن را کنترل می کند. البته در نظر داشته باشید که این اپلیکیشن ها مربوط به روغن جوجوبا اصل است

نحوه استفاده از روغن جوجوبا برای درمان جوش و آکنه

روغن جوجوبا به دلیل بافت سبک و نزدیک به پوست می تواند به تنهایی یا همراه با عوامل دیگری که در رفع آکنه و جوش موثر هستند، در درمان آکنه بسیار موثر باشد. البته قبل از استفاده بهتر است مقدار کمی از آن را روی قسمت کوچکی از پوست تست کنید تا مطمئن شوید که به آن حساسیت ندارید. سایر کاربردهای روغن جوجوبا برای جوش و آکنه عبارتند از:

1- به عنوان یک آرایش پاک کننده طبیعی استفاده می شود

مقدار کمی روغن جوجوبا را روی یک اسفنج یا دستمال بریزید، روی صورت خود بمالید و آرایش خود را به آرامی و به آرامی پاک کنید. باقی ماندن آرایش روی صورت، حتی در هنگام خواب، می تواند باعث ایجاد جوش شود، بنابراین مهم است که قبل از رفتن به رختخواب آرایش خود را تمیز کنید.

فقط روغن جوجوبا نیز موثر است. برای این کار می توانید مقدار کمی روغن جوجوبا را روی کف دست خود بمالید. روغن را به مدت یک تا دو دقیقه با حرکات دورانی روی پوست خود ماساژ دهید. برای پاک کردن روغن اضافی از یک حوله گرم استفاده کنید. در صورت لزوم پس از پاکسازی پوست را مرطوب کنید.

2- ماسک با روغن جوجوبا و خاک رس

برای تهیه این ماسک، مقدار مساوی خاک رس بنتونیت و روغن جوجوبا را با هم مخلوط کنید. هنگامی که بافت صافی به دست آوردید، آن را دو تا سه بار در هفته به مدت 10 تا 15 دقیقه روی صورت و گردن بمالید تا تاثیر آکنه، جوش و جوش را ببینید. ممکن است پوست شما پس از شستشو کمی قرمز و ملتهب شود، بنابراین بهتر است هر روز از این ماسک استفاده نکنید.

  لحظه پرداخت معوقات یارانه

3- رطوبت ساز قوی

مقادیر مساوی روغن جوجوبا و ژل آلوئه ورا را در یک بطری اسپری ترکیب کرده و خوب تکان دهید. مخلوط را دو تا سه بار روی دستان خود اسپری کنید و دستان خود را به هم بمالید. سپس مخلوط را به آرامی و با حرکات دورانی روی پوست خود ماساژ دهید و بگذارید ۱۵ ثانیه روی صورت بماند و جذب پوست شود. چربی و چربی اضافی پوست را پاک کرده و در صورت نیاز مجددا اسپری کنید و مخلوط را روی پوست بمالید. روغن جوجوبا به عنوان یک مرطوب کننده تا 24 ساعت ماندگاری دارد و پوست را عمیقاً مرطوب می کند.

سایر خواص روغن جوجوبا برای پوست

روغن جوجوبا برای درمان سایر مشکلات پوستی نیز استفاده می شود. این روغن خواص و فواید بسیاری برای پوست دارد و به همین دلیل در تهیه محصولات آرایشی و بهداشتی از ارزش بالایی برخوردار است. سایر خواص روغن جوجوبا برای پوست از جمله:

فواید روغن جوجوبا برای پخت و پز

1- خاصیت آنتی باکتریال قوی دارد

روغن جوجوبا دارای خواص ضد میکروبی و ضد قارچی است که برای جلوگیری از عفونت روی پوست بسیار موثر است. اما نمی توان گفت که این روغن انواع قارچ ها و باکتری ها را از بین می برد، اما برخی از باکتری ها و قارچ های عامل بیماری هایی مانند سالمونلا، ای. کولای و عفونت های کاندیدا را به طور کامل از بین می برد.

2- سرشار از خواص آنتی اکسیدانی

روغن جوجوبا سرشار از اشکال طبیعی ویتامین E است، استفاده از این روغن بر روی پوست به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ویتامین E می تواند به پوست در مبارزه با استرس اکسیداتیو ناشی از قرار گرفتن روزانه در معرض آلاینده ها و سایر سموم محیط کمک کند. .

3- ضد حساسیت است

در سطح مولکولی، روغن جوجوبا ساختاری مومی دارد. اما به طور کامل جذب پوست می شود و خاصیت مومی آن باعث می شود به عنوان یک پماد روی پوست عمل کند. برخلاف سایر روغن‌های گیاهی و روغن‌های ضروری، روغن جوجوبا معمولاً آلرژی یا واکنش‌های آلرژیک ایجاد نمی‌کند. با این حال، بهتر است در اسرع وقت قبل از انجام تست حساسیت انجام شود.

  قیمت خودروهای داخلی در بازار آزاد 22 اردیبهشت 1401

4- بهبود زخم ها و جراحات را تسریع می کند

روغن جوجوبا پس از استفاده روی پوست به عنوان یک محرک سلولی عمل می کند و با تحریک پوست برای بازسازی، بهبود زخم را تسریع می کند.

این ویژگی همچنین ممکن است دلیل توانایی آن در درمان آکنه، اسکار آکنه و جوش باشد. این خواص ترمیم زخم ممکن است به دلیل غلظت ویتامین E طبیعی در روغن جوجوبا باشد.

5- رفع آفتاب سوختگی

روغن جوجوبا یک محصول محبوب در برخی از محصولات طبیعی پوست و ضد آفتاب است. مطالعات نشان می دهد که ویتامین E موجود در این روغن، زمانی که با سایر آنتی اکسیدان های موجود در آن ترکیب شود، می تواند به محافظت از پوست شما در برابر آسیب های خورشید و اشعه های مضر کمک کند. با وجود این ترکیبات، روغن جوجوبا به یک راه حل شناخته شده و محبوب برای تسکین آفتاب سوختگی تبدیل شده است.

مضرات روغن جوجوبا برای پوست

مضرات روغن جوجوبا برای پوست

همانطور که گفته شد روغن جوجوبا ضد حساسیت است و کمتر باعث ایجاد آلرژی و واکنش های آلرژیک می شود و به طور کلی بی خطر و بدون عوارض تلقی می شود. با این حال، قبل از استفاده از روغن جوجوبا، بهتر است یک آزمایش پلاستیک روی پوست خود انجام دهید تا مطمئن شوید که هیچ آلرژی یا واکنش های آلرژیک به آن وجود ندارد.

در حین استفاده از روغن جوجوبا مراقب طولانی شدن استفاده از آن باشید، زیرا گزارش هایی مبنی بر تحریک پوست به دلیل استفاده طولانی و طولانی مدت از این روغن وجود دارد.

در این مقاله سعی شده است به فواید روغن جوجوبا برای آکنه و نحوه استفاده از آن بپردازیم. در نظر داشته باشید که یکی از نکات مهم استفاده از روغن جوجوبا است که می توانید آن را از فروشگاه های معتبری مانند باکرینا تهیه کنید.

لطفا از تجربیات خود استفاده کنید روغن جوجوبا برای جوش صورت با دیگران به اشتراک بگذارید

منابع:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22585103

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34073772

دیدگاهتان را بنویسید