روش درست پخت زرشک

اگر زرشک را درست نپزیم سیاه و خشک و تلخ می شود. در اینجا با روش صحیح تفت دادن زرشک آشنا می شویم تا بتوان با خیال راحت از آن استفاده کرد.

1- هر چه زرشک تازه تر باشد غذا لذیذتر است.

2- هر چه زرشک بیشتر بماند تیره تر می شود. زرشک تازه را فریز کنید تا نرم و خوش رنگ بماند.

3- مقدار زرشک برای استفاده روی برنج اختیاری است، می توانید برای هر نفر دو تا سه قاشق در نظر بگیرید.

4- اگر زرشک تازه است آن را تمیز کرده و بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود.

5. اگر زرشک خشک است، آن را به مدت 15 دقیقه در آب سرد خیس کنید تا برگ ها و سنگ ها گرفته شود، سپس بشویید و آبکش کنید.

6- زرشک را با یک قاشق آب و روغن و روغن نباتی در ظرفی ریخته و روی حرارت می گذاریم. مراقب باشید بیش از حد گرم نشود.

۷- سپس شکر را به آن اضافه کنید و بلافاصله حرارت را خاموش کنید.

8- زرشک را کمی بگذارید تا شکر و آب آن جذب زرشک شود و پف کند. سپس برنج را بریزید.

9- در صورت تمایل کمی زعفران خورشتی اضافه کنید.

منبع: خراسان

  سکه 14 میلیون و 850 هزار تومان بود

دیدگاهتان را بنویسید