راه های تشخیص سینوزیت کرونر؟

وی گفت: برخی از علائم بیماری کووید 19 ممکن است شبیه عفونت سینوسی باشد.

وی گفت: سینوس ها حفره های هوایی پشت صورت هستند و زمانی که مایع در سینوس های شما جمع می شود، ویروس ها و باکتری ها می توانند تکثیر شوند و منجر به عفونت شوند.

وی در پاسخ به این سوال که چگونه می توان بین عفونت سینوس و کووید 19 تفاوت قائل شد، گفت: عفونت سینوسی و کووید 19 در بسیاری از علائم مانند گرفتگی یا آبریزش بینی، سردرد، گلودرد، سرفه، تب و خستگی مشترک است.

بهاری ادامه داد: برخی از علائم عفونت سینوسی علائم کووید 19 مانند درد سینوسی یا احساس فشار روی گونه ها، پیشانی یا داخل چشم، آبریزش بینی یا گلو، دندان درد، بوی بد دهان است. کاهش حس بویایی و رنگ متفاوت ترشحات.«بینی ها متفاوت است.

وی گفت: درد و فشار سینوسی و آبریزش بینی معیارهایی هستند که مشکل عفونت سینوسی را به وضوح نشان می دهند، این علائم معمولاً همراه با سایر علائم عفونت سینوسی مانند گرفتگی بینی یا آبریزش بینی بروز می کند.

کووید دارای 19 علامت منحصر به فرد است که در عفونت های سینوسی نادر است، مانند تنگی نفس، بدن درد، مشکلات گوارشی مانند تهوع و اسهال، و استفراغ و از دست دادن بویایی و چشایی.

بهاری افزود: در 60 درصد موارد عفونت سینوسی یا سرماخوردگی می تواند کاهش حس بویایی داشته باشد. با کووید 19، از دست دادن بویایی و چشایی تقریباً به طور کامل رخ می دهد و حتی بدون احتقان بینی یا آبریزش بینی نیز ممکن است رخ دهد. «مطالعات نشان می دهد که از دست دادن بویایی و چشایی به دلیل کووید 19 به طور متوسط ​​10 روز طول می کشد.

  آمار مرگ تاج، امروز 14/09/1700

وی گفت: علائم عفونت سینوسی معمولاً به طور ناگهانی ظاهر می شود، اما علائم کووید 19 می تواند به تدریج طی دو تا چهارده روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس کرونا ظاهر شود.

“عفونت های سینوسی اغلب پس از یک بیماری ویروسی رایج مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا رخ می دهد. اگر علائم شما بعد از اینکه تازه بیمار شده اید ظاهر شود، احتمال ابتلا به عفونت سینوسی بیشتر است. پاییز و زمستان منتشر می شوند، اما ویروس کووید 19 می تواند در هر زمانی از سال وجود داشته باشد.

بهاری گفت: عفونت‌های سینوسی معمولاً طی دو تا سه هفته از بین می‌روند، اما کووید 19 بسته به شدت و سلامت عمومی فرد حدود یک تا دو هفته طول می‌کشد. 19 نشان داد که 175 نفر از این افراد پس از تقریباً هفت روز مثبت شدن آزمایش کرونر، بازگشت به حالت عادی را گزارش کردند.

این متخصص گوش و بینی اضافه کرد: بیشتر موارد عفونت سینوسی خود به خود و بدون عوارض جدی برطرف می شود، اگر عفونت سینوسی ناشی از باکتری باشد، ممکن است نیاز به مصرف آنتی بیوتیک داشته باشید.

وی با اشاره به اینکه عفونت سینوسی نسبتاً شایع است و خطرناک نیست، گفت: بیشتر عفونت‌های سینوسی ظرف چند روز از بین می‌روند و عوارض طولانی‌مدتی ندارند، اما کووید ۱۹ جدی‌تر است و می‌تواند عوارض طولانی‌مدتی ایجاد کند.

دیدگاهتان را بنویسید