فرادید| همه ما می دانیم که صبحانه مهم ترین وعده غذایی در روز است، اما اکنون کارشناسان معتقدند که صبحانه در سحر به ما کمک می کند تا عمر بیشتری داشته باشیم.
نتایج یک مطالعه نشان می دهد که صبحانه قبل از ساعت 7 صبح باعث افزایش امید به زندگی می شود اما به تعویق انداختن آن تا ساعت 10 صبح می تواند باعث مرگ زودرس شود.
به گزارش فرادید، محققان می خواستند بدانند آیا زمان خوردن اولین وعده غذایی در روز با طول عمر افراد مرتبط است یا خیر. تحقیقات قبلی نشان داده است که به تعویق انداختن آخرین وعده غذایی برای ساعات پایانی روز، ساعت داخلی بدن را مختل می کند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و بیماری قلبی را افزایش می دهد.
اما تحقیقات کمی در مورد تأثیر صبحانه بر امید به زندگی انجام شده است. محققان دانشگاه نیویورک سیتی برای چندین دهه عادات صبحانه 34000 آمریکایی بالای 40 سال را زیر نظر داشتند. داوطلبان زمان صرف صبحانه را ثبت کردند و محققان این داده ها را با مرگ و میر ناشی از مطالعه مرتبط کردند.
نتایج این مطالعه که در ژورنال Nutrition منتشر شده است، نشان میدهد کسانی که بین ساعت 6 تا 7 صبح صبحانه میخورند، 6 درصد کمتر از کسانی که بین ساعت 8 صبح تا 7 بعد از ظهر صبحانه میخورند، هستند. صبحهای دیروقت ۱۲ درصد کمتر احتمال دارد که زودتر بمیرند که منجر به بیماریهایی مانند بیماری قلبی یا سرطان میشود.
تصور می شود که کمبود صبحانه یا وعده های غذایی دیرهنگام باعث اختلال در «ساعت غذا» بدن می شود، برنامه ریزی درونی بدن که ترشح هورمون های غذایی مانند انسولین را کنترل می کند.
این هورمون به سوزاندن گلوکز خون کمک می کند و سطح آن در اوایل صبح به اوج خود می رسد. دیر صبحانه به این معنی است که بدن به تدریج انسولین کمتری تولید می کند و در نتیجه سطح قند خون را بالا می برد که می تواند منجر به بیماری هایی مانند دیابت، چاقی و بیماری های قلبی شود.
منبع: دیلی میل
ترجمه: سایت فرادید