خواص بادام درختی چیست؟

جامعه 24- برخی از بادام درختی شیرین و برخی تلخ هستند. بادام شیرین معمولاً به عنوان غذا مصرف می شود. اما از شکل تلخ آن در ساخت روغن استفاده می شود.

این غذای لذیذ که طرفداران زیادی دارد را می توان به صورت شور، بدون نمک، خام یا پخته استفاده کرد. برخی از محبوب ترین محصولات بادام کره بادام و شیر بادام هستند. بادام خام و بو داده فاقد سدیم است و می تواند انتخاب بسیار خوبی برای افرادی باشد که سابقه فشار خون بالا دارند.

خواص بادام درختی

بادام درختی خواص زیادی دارد و در سراسر جهان مورد توجه قرار می گیرد. بادام همیشه به عنوان یکی از محبوب ترین آجیل ها شناخته می شود. این محصول سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و دارای فیبر زیادی می باشد.

البته باید بدانید که در مورد چربی موجود در بادام نیازی به وحشت نیست. بادام کالری بالایی دارد، اما غذای موثری برای کاهش وزن است. تحقیقات نشان می دهد که استفاده از بادام به عنوان میان وعده گرسنگی و میل به خوردن را کاهش می دهد.

در مقایسه با سایر مغزها، بادام سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مفید است. این سبزی محبوب منبعی غنی از ویتامین E، کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، پروتئین، فیبر، منگنز، ریبوفلاوین، فسفر و چربی های سالم مورد نیاز بدن است. روی، سلنیوم، مس و نیاسین از دیگر مواد مغذی موجود در بادام هستند. در ادامه با برخی از خواص این آجیل خوشمزه آشنا خواهید شد.

خواص بادام درختی چیست؟

تاثیر بادام بر سلامت مغز

مواد مغذی موجود در بادام برای رشد و سلامت مغز انسان بسیار مهم است. مصرف بادام با افزایش سطح هوش ارتباط مستقیم دارد و به همین دلیل از زمان های قدیم به عنوان غذای اصلی کودکان در حال رشد شناخته می شد. این میوه خشک مغذی از ریبوفلاوین و ال کارنیتین تشکیل شده است که در دسته مواد مغذی مغز قرار می گیرند. بادام فعالیت مغز را افزایش می دهد و نقش موثری در ایجاد مسیرهای عصبی جدید دارد. بادام خطر ابتلا به آلزایمر را نیز کاهش می دهد. مطالعات نشان می دهد که استفاده از بادام در رژیم غذایی برای سلامت عمومی و عملکرد بهتر سیستم عصبی نیز مفید است.

  حرکات بدن به تفکر خلاق کمک می کند!

بیشتر بخوانید: مفیدترین و مضرترین نوشیدنی ها برای سلامتی


بادام خوشکبری سرشار از آنتی اکسیدان است

بدن ما دارای مولکول های ناپایداری به نام رادیکال های آزاد است. تعداد زیادی از این مولکول ها می توانند به بافت سلولی بدن آسیب برسانند و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان را افزایش داده و پیری بدن را تسریع کنند. باید بدانید که بادام منبع غنی از آنتی اکسیدان ها است و البته بیشتر این آنتی اکسیدان ها در پوست قهوه ای بادام نیز یافت می شود. تحقیقات انجام شده در مورد اثرات آنتی اکسیدانی بادام نشان داد افرادی که هر روز بادام مصرف می کردند به میزان قابل توجهی میزان استرس اکسیداتیو ناشی از فعالیت رادیکال های آزاد را در بدن خود کاهش دادند. از طرف دیگر بادام حاوی مقدار زیادی ویتامین E است که نوعی آنتی اکسیدان نیز هست

خواص بادام درختی چیست؟

بادام از بیماری های قلبی جلوگیری می کند

وقتی از خواص بادام درختی صحبت می کنیم، نباید از خواص آن برای قلب غافل شویم. دو ترکیب شیمیایی طلایی بادام، اسیدهای چرب غیراشباع و آنتی اکسیدان ها هستند. چربی ها به سلامت قلب شما کمک می کنند و از شما در برابر عواملی که منجر به بیماری قلبی می شوند محافظت می کنند. این آجیل به ویژه حاوی فلاونوئیدهای آنتی اکسیدانی است که برای سلامت قلب بسیار مفید است. ترکیبات گیاهی موجود در پوست این آجیل ها به همراه ویتامین E باعث بهبود سلامت عروق و کاهش التهاب می شود.

بادام حاوی مواد مغذی کلیدی برای سلامت قلب است، از جمله آرژنین، منیزیم، مس، منگنز، کلسیم و پتاسیم. بر اساس تحقیقات، بادام در کاهش کلسترول بد (LDL) به ویژه در افراد مبتلا به کلسترول خون و دیابت تأثیر دارد. این عناصر تنها بخش کوچکی از خواص بادام درختی هستند. این میوه خشک محبوب همچنین به جلوگیری از آسیب به دیواره رگ های بدن کمک می کند و از آنها در برابر پلاک های خطرناک محافظت می کند.

  سید حسن نصرالله: هیچکس نمی تواند ادعا کند که اکثریت را در انتخابات به دست آورده است

از دیگر خواص بادام می توان به محافظت از کلسترول خوب و اصلاح سطح فشار خون اشاره کرد. علاوه بر این، بادام توانایی محافظت در برابر اضافه وزن و چاقی را دارد. این سه عامل با حملات قلبی و سکته مغزی مرتبط هستند.

خواص بادام برای دندان

یکی دیگر از خواص مهم بادام، تاثیر مثبت آن در حفظ سلامت دندان است. بادام مانند آب نبات نوعی تنقلات محسوب می شود و برخلاف آن ترکیبات قندی ندارد. بنابراین پلاکی روی سطح دندان ایجاد نمی کند. این خاصیت بادام به دلیل وجود کلسیم و پروتئین در آن به محافظت از دندان ها در برابر باکتری های مضر عامل بیماری های پریودنتال کمک می کند.

بهتر است در بخشی از برنامه غذایی خود جا برای بادام خالی کنید. اگر دچار عدم تحمل لاکتوز هستید، شیر بادام شیرین نشده ممکن است انتخاب خوبی باشد.

تاثیر بادام در تنظیم فشار خون

پتاسیم موجود در بادام به تنظیم فشار خون و کاهش سطح نمک و کنترل نوسانات فشار خون کمک می کند. سایر مواد مغذی موجود در بادام نیز تعادل لازم را برای بدن ایجاد می کند که می تواند از بسیاری از بیماری ها جلوگیری کند. تعادل ویتامین ها و مواد معدنی برای یک زندگی سالم ضروری است، اما اگر هر یک از این عناصر نادیده گرفته شود، کل بدن را تحت تاثیر قرار می دهد و می تواند باعث کم خونی، استرس و فشار خون بالا شود.

خواص بادام درختی چیست؟

فواید خوردن بادام در دوران بارداری

بادام یکی از مواد غذایی حاوی اسید فولیک است. اسید فولیک از برخی نقایص مادرزادی در نوزادان جلوگیری می کند. همچنین رشد سلول های سالم و تشکیل بافت را تحریک می کند. نقص لوله عصبی وضعیتی است که در آن لوله عصبی جنین یا از بین رفته یا به درستی تشکیل نشده است. پزشکان در دوران بارداری مکمل های اسید فولیک را برای زنان تجویز می کنند تا رشد لوله عصبی جنین به درستی شکل بگیرد. بادام اسید فولیک کافی دارد و می تواند سلامت مادر و جنین را تضمین کند.

  اعلام زمان شروع تمرین پیکان

2022-08-04 12:52:51

دیدگاهتان را بنویسید