حسن یزدانی با کشتی خداحافظی کرد؟!

425518 315 خبر مرکزی

یزدانی درباره افتتاح سالن ورزشی خود در مازندران گفت: مجموعه ورزشی و کمپ تمرینی است که در چند محور فعالیت خواهد کرد. سالن کشتی به تدریج مورد بهره برداری قرار گرفت و ساخته شد. در صورت کسب مجوز، کشتی گیران تمرینات خود را آغاز خواهند کرد.

حسن یزدانی درباره درخشش تیم ملی کشتی فرنگی در این مسابقات گفت: همه این اتفاقات لطف خدا بود و بخشی از زحماتی که در این چند سال انجام دادیم جبران شد.

مبارزه من و حریف آمریکایی بسیار حساس بود، اما خدا کمک کرد و همچنین مربیان و حریفان در تمرینات، بنابراین بهتر آماده شدم. در نهایت در دنیا این اتفاق افتاد و من این کشتی گیر خوب آمریکایی را شکست دادم و سهم کوچکی در شادی مردم داشتم.

وی در خصوص آنالیز حریفانش قبل از حضور در جام جهانی 2021 تاکید کرد: موفقیت بلافاصله به دست نمی آید و همه چیز دست به دست هم می دهد تا نتیجه بگیریم. همه کمک کردند و دست دادیم که این اتفاق افتاد و خوشبختانه این تلاش ها به پیروزی منجر شد.

بعد از المپیک که پیمان درستکار سکان هدایت تیم را برعهده گرفت، تا جام جهانی زمان داشتیم، یک سری تمرینات را در نظر گرفتیم و سعی کردیم این تمرینات را انجام دهیم تا بدنمان آماده شود. خوشبختانه همه چیز خوب بود و توانستیم بخشی از مشکلات خود را در نروژ جبران کنیم.

یزدانی که مهمان برنامه دایره طلایی بود با اشاره به ارتباط معنوی رزمندگان با کادرفنی گفت: برای همه مربیان احترام قائلم آقای پیمان، آنها من را دوست دارند. در تمرین شوخی نیست و جایگاه سرمربی کاملا مشخص است اما خارج از بحث تمرین با آقای پیمان درستکار و سایر مربیان ارتباط دوستانه و صمیمی داریم. بچه ها با کارکنان احساس راحتی می کنند.

وی با بیان اینکه در تمرینات فنون تخصصی خود را به تیم ملی آموزش می دهد، تصریح کرد: این را هم بگویم که ابتدا از کادرفنی اجازه می گیرم و اگر یکی از بچه ها از من بخواهند که به آنها تکنیک آموزش بدهم، قطعا با اجازه مربیان و مربیان خواهد بود. من در کار ستاد دخالت نمی کنم.

حالا عرفان الهی و رحمان عموزاد و سایر قهرمانان اگر سوالی از من داشته باشند با جان و دل کمک می کنم و خوشحال می شوم در موفقیتم تاثیر بگذارم. این شخصیت ها من را دوست دارند.

  پوشه شکایت ترانه علیدوستی کجا می رود؟

یزدانی کشتی تا کی دوام می آورد؟ او گفت: “اگر این سال ها را می باختم حریفم بهتر از من بود که می توانست من را شکست دهد، اما آخرین باری که خدا کمکم کرد حریف آمریکایی ام را شکست دادم.” قطعا برای تیم ملی شما می جنگم و تا زمانی که بتوانم می جنگم

انشاءالله هیچ اتفاقی در این راستا نمی افتد. هدفم المپیک 2024 است و تا آن زمان بازی های آسیایی و جهانی در راه است و اگر به نایب قهرمانی تیم ملی برسم می خواهم مردم را خوشحال کنم.

قهرمان کشتی جهان در سال 2021 درباره چرخه انتخابی تیم ملی گفت: من لیسانس ندارم. من مبارزه می کنم و قانون را رعایت می کنم. هر تصمیمی که بگیرند من به عنوان یک عضو کوچک اطاعت می کنم کار من مبارزه است.

چرخه بسیار خوبی است، این دوره در مسابقات کشوری ارزش زیادی دارد و کسانی که مدعی نایب قهرمانی تیم ملی هستند از قهرمان کشور وارد می شوند و نفرات برتر کشور راهی آسیا می شوند. چندین سال بود که این اتفاق نیفتاده بود.

این چرخه قابل نقد نیست. این چرخه شکستگی دست و پا در سال های گذشته انجام شده است اما سیکل اعلام شده کمک کامل به کشتی کشور می کند. مربی و سرمربی هیچ نقشی در انتخاب کشتی گیر ندارند و خود کشتی گیر باید حق خود را در وسط تشک ورزش کند.

وی با اعلام اینکه در آخرین مرحله از چرخه انتخابی تیم ملی مبارزه خواهد کرد، افزود: هر سال در انتخابی تیم ملی مبارزه می کردم و حتی در درجه اول انتخاب شدم تا قهرمانان دیگر برای مبارزه بیایند.

اکنون فرصتی برای همه بچه ها و همچنین وزنه برداران من که مدعی دوومیدانی تیم ملی هستند فراهم شده است و من هم مثل بقیه در این چرخه می جنگم تا در نهایت همه حق داشته باشند. تا در این چرخه به تیم ملی برسیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا به غیر از کشتی مشغول به کار دیگری هستید، گفت: تمام ذهنم معطوف به کشتی است و فرصت رفتن به جای دیگری را ندارم اما اگر حضورم مثمر ثمر باشد با جان و دل این کار را انجام می دهم. اما کار خاصی ندارم.»

  از آداب و رسوم روسیه چه می دانید؟

یزدانی درباره افتتاح سالن ورزشی خود در مازندران گفت: مجموعه ورزشی و کمپ تمرینی است که در چند محور فعالیت خواهد کرد. سالن کشتی به تدریج مورد بهره برداری قرار گرفت و ساخته شد. در صورت کسب مجوز، کشتی گیران تمرینات خود را آغاز خواهند کرد.

کار من به عنوان یک ورزشکار این بود که در استانم به سمت کشتی و ورزش گام بردارم. امیدوارم بتوانم قهرمانان خوبی را در اختیار جامعه قرار دهم. من این کار را با هزینه شخصی خود انجام می دهم. هیچ حمایتی دریافت نکردم. در سالن فقط یک تشک هست، دوست دارم امکانات دیگری هم در سالن داشته باشم که اینجا تبدیل به آکادمی استعدادیابی شود.

اگر از ما حمایت شود، این اردوگاهی خواهد بود که در آن شخصیت های مستعد شناسایی می شوند. ما علاوه بر کشتی در رشته قایقرانی، فوتسال و… هم کار می کنیم و مرحله به مرحله جلو می رویم. هیچ کمکی از ارگان های دولتی دریافت نکرده ام و با هزینه شخصی این کار را انجام می دهم.

دارنده مدال طلای جهان و المپیک با بیان اینکه برخی معتقد بودند بدنش در المپیک مقابل نایفونوف روسی و تیلور آمریکایی سالم نبود، گفت: چهار مرحله از اردو را بین المپیک و نروژ پشت سر گذاشتیم. از نظر بدنسازی یک سری حرکات جدید انجام دادیم و روش تمرین را تغییر دادیم.

هر مربی روش متفاوتی برای تمرین دارد. پژمان درستکار روش جدیدی ارائه کرد که خوشبختانه به نتیجه خوبی رسیدیم. در توکیو، اما در روز اول مسابقه، بدنم خالی و پر نبود. نمیتونستم بخورم حتی پاستاشون هم بو میداد و نمیتونستم بخورم و بدنم رو پر نمیکرد.

در هر صورت من دشمن روس را شکست دادم و خدا کمک کرد. روز دوم بدنم بهتر شد که این اتفاق در فینال رخ داد و باعث شد به نتیجه دلخواهم نرسم.

وی ادامه داد: علاوه بر تحلیل مجموعه ای از عوامل از جمله تمرینات، تاکتیک ها و مشکلات روحی و روانی، عواملی نیز در کسب نتیجه موثر هستند. در نروژ همه کمک کردند. آقای پیمان، دکتر دبیر و بچه ها و حریفانم در تمرین به من کمک کردند که این اتفاق برای تیلور افتاد و پس از مدت ها طلسم را شکستیم. امیدوارم این روند پیروزمندانه برای همه بچه ها ادامه داشته باشد.

  تیپ جذاب لیلا اوتادی در روز تولدش + عکس

ملی پوش 27 ساله کشتی فرنگی گفت: اگر اتفاقی نیفتد الان هدفم صعود به المپیک پاریس است. آینده را نمی توان پیش بینی کرد. دو مسابقه جهانی پیش رو دارم و اگر شایسته آن باشم و نایب قهرمانی در تیم ملی داشته باشم در حال حاضر به کسب افتخار کشتی جهان فکر می کنم.

وی با اشاره به انگیزه درونی خود برای شکست دادن تیلور تاکید کرد: در کنار انگیزه درونی که بسیار موثر بود، ناامید نشدن و استقامت نیز بسیار موثر بود. من هرگز ناامید نشدم و به کار ادامه دادم. رمز موفقیت پشتکار، تلاش و اراده است و ناامید نشدن.

قهرمان المپیک 2016 ریو درباره سن مبارزه تصریح کرد: قهرمانی که می خواهد به تیم ملی برسد باید از 10 تا 11 سالگی شروع کند اما هنوز مشخص نیست تا کجا می خواهد پیش برود.

بعضی ها فقط در 19 سالگی از من می پرسند که آیا می توانم مبارزه را شروع کنم یا نه، به آنها می گویم همین الان یک سال تمرین کن. با شروع از سنین پایه و 11-12 سالگی، باز هم رسیدن به نتیجه به اراده، پشتکار و استعداد مبارز بستگی دارد.

وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال بازگشت به وزن 74 کیلوگرم گفت: اگر می خواستم به وزن 74 کیلوگرم برگردم وزنم را تغییر نمی دادم. در آن زمان من 81 کیلوگرم وزن داشتم و قانون وزن از روز قبل بود. بعد از المپیک ریو وزن 86 تا 87 را گرفتم و وزنم را تغییر دادم و در همین وزن خواهم ماند چون شرایطم خوب است.

حسن یزدانی با تمجید از پدر و مادر، کادر تیم ملی و فدراسیون کشتی و همچنین دست اندرکاران خانه کشتی از زحمات مسلمی و امید اسماعیل پور دو تن از مربیان وی تقدیر کرد و گفت که مردم کجا می توانند او را ببینند. : اتفاق افتاده ولی الان به خاطر تاج امکان پذیر نیست.

من به دلیل مشغله زیاد رفت و آمد می کنم اما گاهی در مازندران و در شهر خودم این امکان وجود دارد و دوستی دارم که چنین کارهایی انجام می دهد تا در صورت امکان در خدمت اقوامم باشم.

دیدگاهتان را بنویسید