جزئیات مرگ مغزی دختر جوان اهوازی، علت چه بود؟!

روز پانزدهم آبان ماه امسال مهرنوش جعفری دختر جوان اهوازی به همراه مادرش برای جراحی زیبایی وارد یکی از مطب های کیانپارس اهواز شد اما حتی فکرش را هم نمی کرد که این روز آخرین لحظات زندگی اش باشد. مهنوش در آن روز بر اثر سهل انگاری یک فرد فاقد صلاحیت دچار مرگ مغزی شد و به گفته پزشکانش امیدی به زنده ماندن او نیست.

پدرش می گوید: مهرنوش تکه ای از بهشت ​​بود که 19 سال پیش خداوند آن را به ما سپرده بود و حالا آن را از ما گرفته است. اول مقاومت کردم و گفتم نه فقط همین است اما وقتی به خودم آمدم دیدم صاحب اصلی دخترم خداست و گفتم خدایا تو صاحبت هستی اگر میخواهی بازم ببخش اگر نمیخواهی نمی خواهید اعتماد شما را از ما بگیرید.

من و مادرش بیش از حد به این توکل به خدا وابسته بودیم. من می خواهم اعضای بدن دوست داشتنی ام را برای احیای انسان های دیگر اهدا کنم.

محمود عموی مهنوش نیز گفت: برادرزاده ام در یکی از مدارس نخبگان اهواز تحصیل می کند که سال گذشته با معدل 70 موفق شد دانشجوی حقوق دانشکده شهید بهشتی تهران شود. روز حادثه دکتر تکنسین به همسر برادرم گفت که دخترت را برای جراحی آماده می کنم تا دکتر بیاید.

سپس مهنوش را به اتاق عمل برد، همانطور که شنیدم 25 متر مکعب بیهوشی به او تزریق شد. مهرنوش پس از تزریق دارو دچار تشنج و ایست قلبی می شود. نیم ساعت بعد این تکنسین زن به مادر مهنوش می گوید که حال مهنوش خوب نیست.

وقتی زن برادرم می خواهد به دوستش که پزشک است و در همان منطقه زندگی می کند خبر دهد که نمی گذارد او بیاید و به او می گوید که جو را ناراحت نکن.

وی گفت: در نهایت همان دکتری که دوست برادرم بود سراسیمه به مطب رفت و با اورژانس تماس گرفتند و حتی پس از این حادثه هم دارو و تجهیزاتی برای احیای بیمار و زمانی که پزشک در محل حاضر شد نداشت. از او برای مهنوش دارو و تجهیزات احیا درخواست کرد.

  تاج و افزایش دیابت در نوجوانان

آمبولانس دیر می رسد بدون وسایل و وقتی همان دکتر وسایل را می خواهد می گویند داخل ماشین گذاشته ایم و حراست ساختمان بلافاصله می رود و کیف را با وسایل حمل می کند. به نظر می رسد آن روز همه چیز دست به دست هم می دهد، پس مهرنوش اینطوری می افتد.

آمبولانس آمد، اما بدون تجهیزات

عموی مهنوش گفت: چرا ماموران اورژانس بدون تجهیزات بالای سر بیمار بدحال حاضر می شوند؟ در حالی که وسایل باید همیشه همراهشان باشد. مهنوش در نهایت در بیمارستان امام خمینی اهواز احیا شد.

مقصر اصلی این حادثه دستگاه های نظارتی هستند

مسعود، پدر مهنوش، عامل این حادثه را دستگاه‌های نظارت بر سلامت دانست و گفت: نهاد یا دستگاه‌های نظارت بر پرسنل بهداشتی و درمانی باید به گونه‌ای نظارت کنند که هرکسی نتواند در حین کار در اقدامات پزشکی و پزشکان دخالت کند یا مجوز خود را به افراد غیر فعال ندهد. -پزشکان برای پول که نمی دانند چه اتفاقی افتاده است.

مسعود جعفری ادامه داد: با دکتری که مطب داشت و بعد از اتفاقی که برای دخترم افتاد 22 سال است که او را می شناسم تماس گرفتم و گفتم مطمئن هستید که مهنوش به آنجا آمده است. همسرم به محض ورود به مطب می پرسد دکتر کجاست؟

همان دستیار خانم دکتر می گوید در راه است و می آید. بعداً وقتی با همان دکتر تماس گرفتیم، او گفت که از این موضوع اطلاعی ندارد و دستیارش با او تماس نگرفت.

وی گفت: همان خانمی که باعث مرگ مغزی دخترم شد اعلام کرد که این اولین بار نیست که جراحی زیبایی انجام می دهیم، بارها و بارها این عمل را انجام داده ایم. عمل زیبایی دخترم خیلی سبک بود اما وقتی مریض شد هیچ وسیله احیا در مطب مهنوش نبود.

پدر مهنوش گفت: شاید اگر از همان لحظه اول به همسرم اجازه می دادند با 115 تماس بگیرند یا در همان ساختمان پزشک از متخصصان کمک می خواستند، این اتفاق برای مهنوش نمی افتاد.

  افزایش 60 درصدی قیمت مواد شوینده / افزایش قیمت قطعی است

پس از این حادثه تابلوها و بنرهای رسمی را جمع آوری کردند

وی افزود: پس از این اتفاق بیلبورد مطب را که روی آن کارشناس تغذیه و کلینیک زیبایی و پوست و بنرهایی که از عملیات های انجام شده به در و دیوار مطب چسبانده شده بود، جمع آوری کردند. من از این افراد شکایت کردم که امیدوارم به سزای اعمالشان برسند. متأسفانه برخی از پزشکان اهواز مجوز خود را می گیرند و اصلاً حاضر نمی شوند.

جعفری سه نفر را عامل مرگ مغزی دخترش دانست و افزود: اول یک پزشک به نام مطب، دوم فردی که در بنرهای جراحی زیبایی به عنوان پزشک درج شده است و سوم خانمی که بدون حضور این داروها شروع به تزریق مواد بیهوشی و عمل کرده است. دو تا دکتر.موضوع اصلی.البته این خانم مدعی هست که با دکتر تماس گرفته ولی اگه دکتر بگه دنبالش نبوده جواب نداده.

معاون درمان دانشگاه جندی شاپور اهواز نیز گفت: این دختر 19 ساله برای انتقال چربی به مطب پزشک عمومی مراجعه می کند اما خود پزشک حضور ندارد و هیچ فردی صلاحیت تزریق بیهوشی به او را ندارد. دوز احتمالاً بالاتر از حد معمول است. «کسی که با ایست قلبی به بیمارستان امام خمینی منتقل شد و در آنجا احیا شد و اکنون در کمای عمیق شانسی برای زنده ماندن ندارد، هرچند درمان این بیمار همچنان ادامه دارد.

فرهاد سلطانی ادامه داد: دفتر متخلف پلمپ است و این فرد بدون اختیار در دستگاه قضایی نمایندگی دارد. اظهارات پدر، مادر و تمامی دست اندرکاران این حادثه نیز در حال بررسی است و پزشکی که مجوز مطب به نام وی صادر شده بود به مراجع قضایی معرفی شد.

عمل های زیبایی یکی از مشکلات بزرگ کشور است

این مسئول بیان کرد: متأسفانه افزایش جراحی های زیبایی به یکی از معضلات اصلی کشور تبدیل شده و در حال گسترش است البته نقش رسانه ها در ارتقای سطح آگاهی مردم بسیار مهم است. مردم باید بدانند که به کجا می روند. به آپارتمان های بدون نام و افرادی که واقعا واجد شرایط نیستند مراجعه نکنید.

  دانشگر قربانی کدام ستاره استقلال شد

اعمال مختلف زیبایی مانند تزریق چربی، بینی، لیپوساکشن و … در صورتی که در مکانی خطرناک و غیرمجاز انجام شود می تواند عوارضی را به همراه داشته باشد.

سلطانی ادامه داد: موضوع دیگر این است که این موسسات غیرمجاز در حال رشد قارچ گونه هستند. از طرفی تعداد کادر نظارتی برای نظارت بر کار پزشکان و کلینیک های زیبایی کم است. در حال حاضر تعداد محدودی ناظر در مناطق شهری وجود دارد.

اکثر کلینیک های زیبایی بعد از ساعت کاری و بعد از ظهر باز هستند. بنابراین مشکل مالی وجود دارد و دانشگاه علوم پزشکی نمی تواند به راحتی اضافه کار کادر سرپرستی خود را پرداخت کند. این مسائل دست به دست هم می دهد تا این افراد بتوانند آزادانه و بی رحمانه کار کنند و سلامت و زیبایی افراد را به خطر بیندازند.

وزارت بهداشت باید در این زمینه ورود کند

وی ادامه داد: وزارت بهداشت باید به این موضوع ورود کند و برای آن چاره اندیشی کند. تبلیغات گسترده در فضای مجازی بسیاری از دختران و پسران، زنان و جوانان را گمراه می کند. به نظر من باید با این متخلفان صددرصد برخورد قانونی شود.

وی افزود: عوامل بازدارنده اکثر این متخلفان در صورت ارائه به مراجع قضایی و تعزیرات در کمیسیون ماده 11 وجه نقد است و در مواردی وسایل آنها ضبط و محل کارشان پلمب می شود. همچنین پس از مدتی از جایی به جای دیگر حرکت می کنند. اگر جدی گرفته شود، می تواند به بهبود وضعیت کمک کند.

وی گفت: همچنین چالش هایی بین پزشکان عمومی و متخصصین پوست وجود دارد. انجمن های متخصصین پوست نسبت به کار افراد غیر ماهر اعتراض دارند. قوانین مراقبت های بهداشتی باید از طریق سازمان های نظام پزشکی و جایگزین های درمان بررسی و ابلاغ شود. باید مکانیزمی فراهم شود که پزشک عمومی جراحی زیبایی انجام ندهد.

دیدگاهتان را بنویسید