چند روز پیش دیداری نمادین بین دو تیم ستارگان کشورهای عربی و ستارگان جهان برگزار شد که یکی از آنها مهدی مهدوی کیا سرمربی تیم ملی فوتبال امید ایران بود که در ترکیب ستارگان کشورهای عربی به میدان رفت. .
این بازی در حالی برگزار شد که روی پیراهن های دو تیم تصویر برجسته پرچم کشورهای مختلف فیفا از جمله پرچم رژیم صهیونیستی نقش بسته بود. اورام گرانت، سرمربی اسرائیلی، سرمربی تیم ستارگان جهان نیز بود.
از این رو حضور مهدوی کیا در این دیدار اعتراضاتی را به دنبال داشت اما با وجود گذشت چندین روز نه فدراسیون فوتبال و نه مهدوی کیا هیچ توضیحی در این باره ندادند و سکوت کردند تا انتقادات بیشتر شود.
در این میان از فدراسیون فوتبال به رهبری عزیزی هادم یا مهدوی کیا با سابقه طولانی در فوتبال ایران انتظار می رفت که موضوع را روشن کند و مردم را از این اشتباه ناخواسته دلجویی کند. علیرضا سلیمی، یکی از اعضای هیأت رئیسه مجلس به فارس گفت: کسانی که با مهدویت مشورت کردند دقیقاً این کار را نکردند و او را به دام انداختند.
خواسته یا ناخواسته در راه مشروعیت بخشیدن به این رژیم قاتل و خونخوار گام برداشت. باید احترام مردم ظالم و فوتبالدوستان ایران را جبران کند. مهدوی کیا باید در تمام عمرش گفته باشد که حسین حسین با ظلم کاری دارد. مهدوی کیه باید جبران کند. «فکر میکنم او ناخودآگاه وارد این مسیر شد، اما اگر وارد این مسیر شد، نمیدانم اسمش را چه بگذارم.
بیژن نوباوه نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: متاسفانه شاهد حضور ورزشکاری از کشورمان در این بازی ها هستیم در حالی که پرچم رژیم صهیونیستی بر روی تی شرت او نقش بسته است، او نه موضوع فلسطین را درک می کند و نه به آن اعتقاد دارد. مبارزه با ظلم
نباید طوری رفتار کنیم که جمهوری اسلامی ایران را در مقابل رژیم صهیونیستی در شرایطی قرار دهیم که کسی در توجه انقلاب اسلامی به آرمان فلسطین و این اقدام ورزشکار کشورمان در یک فوتبال تردید کند. مسابقه می تواند مورد آزار و اذیت قرار گیرد.
وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال باید نسبت به این گونه اقدامات حساس بوده و اجازه چنین توهینی به ملت ایران را ندهند که یک ورزشکار در حمایت از مردم مظلوم فلسطین آرمان انقلاب اسلامی را رد کند. ورزشکاری که این کار را کرده است باید از مردم ایران بابت عملکرد خود عذرخواهی کند و با او برخورد قانونی شود. زیرا اقدام او خیانت به ملت ایران و در واقع خیانت هم به ملت ایران و هم به ملت فلسطین است.
امیررضا واعظ آشتیانی، معاون سابق تربیت بدنی سازمان نیز اظهار داشت: عجیب بود. به نظر من این عمل دهان کجی بود. فدراسيون فوتبال نيز در اين كمبود مهارت مديريتي مقصر نيست.
اما این ماجرا ابعاد دیگری داشت. چرا که کمیته ملی المپیک سوریه اعلام کرد که فراس الخطیب بازیکن سابق تیم ملی این کشور پس از حضور در این رقابت ها که زیر نظر مربی صهیونیستی در قطر برگزار می شود، به دلیل نقض قوانین و پروتکل های این … کمیته و نادیده گرفتن اصول در کنار. ، از این کمیته اخراج شد.
به دنبال این بیانیه، الخطیب، آقای گل فوتبال تاریخ سوریه نیز با عذرخواهی اعلام کرد که هیچ اطلاعی از حضور گرانت صهیونیستی در لیست تیم های منتخب جهان وجود ندارد و او سندی برای این موضوع دارد. الخطیب اعلام کرده است که نام او در لیست اطلاعیه های فیفا برای این مسابقه نیست، اما در همان روز با او تماس گرفته و برای شرکت در این مسابقه دعوت خواهد شد.
به همین دلیل او نیز به عنوان نماینده آن کشور در مطرح شدن نام سوریه شرکت کرد و از نام شرکت کنندگان اطلاعی نداشت. الخطیب گفت نمی داند که سه بازیکن الجزایری نیز به احترام مردم فلسطین از شرکت در این بازی خودداری کرده اند.
کاربران فضای مجازی سوریه پس از تماشای اقدامات نواف التمیات و عماد الحسینی از عربستان و عمان که به دلیل بی توجهی خطیب و برخی دیگر از بازیکنان عرب حاضر در این دیدار پرچم رژیم صهیونیستی را از لباس خود پاک کردند. آنها موضوع فلسطین را می دانستند و از او انتقاد می کردند.
یونیس محمود، کاپیتان سابق تیم ملی عراق نیز به تظاهرات پیوست و عراقی ها خواستار برکناری او از سمت نایب رئیسی فدراسیون فوتبال عراق شدند.
منبع: روزنامه ایران