چند روزی از وجود برخی برنامه های بانکی ویژه نصب شده بر روی گوشی های تلفن همراه در گوگل پلی و … می گذرد با این عنوان که این برنامه ها جعلی و جعلی هستند و با نصب و استفاده از آنها برای انجام تراکنش های بانکی، کاربران ممکن است مورد حمله قرار گیرد مجرمان سایبری کشف شده و حساب های بانکی آنها در چند ثانیه خالی شده است.
سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی سازمان فتا ناجا گفت: طراحی و اجرای اپلیکیشن های تقلبی با اهداف قانونی از جمله دسترسی به اطلاعات شخصی، شخصی و بانک های مصرف کننده یکی از شگردهای مجرمان سایبری است.
اهداف جدید با طراحی و ارسال اپلیکیشن های جعلی به بانک های صادرات، کشاورزی و سپه به گوگل پلی و تشویق کاربران به آپدیت یا نصب اپلیکیشن های جعلی و مخرب، مجرمان سایبری را راهنمایی می کنند. آنها صفحات جعلی را در اختیار آنها قرار می دهند که اغلب برای فیشینگ و برداشت غیرمجاز از حساب های بانکی آنها استفاده می شود.
سرهنگ پاشایی گفت: بر اساس مشاهدات صورت گرفته در فضای مجازی، گزارش های متعدد دریافتی از هموطنان و بررسی های فنی، حاکی از این روند مجرمانه و اخذ دستور قضایی برای شناسایی، برخورد با عاملان و سایر اقدامات بین المللی برای رفع این درخواست هاست. فروشگاه های برنامه های خارجی جعلی در حال راه اندازی هستند.
این روزها با توجه به مشغله های زندگی مردم و استفاده بهینه از وقت، صف های گسترده و طولانی که در بانک های بانکی ایجاد شده دیگر خبری نیست و اکثر هموطنانمان این کار را با موبایل انجام می دهند. کارهای مربوط به بانک را انجام می دهند.
مجرمان همواره از تمامی ظرفیت ها و زمینه های موجود برای رسیدن به اهداف شوم خود استفاده می کنند و این بار اپلیکیشن های بانکی در داخل و خارج از کشور مورد هدف برندگان قرار گرفته و با ایجاد برنامه های جعلی منتسب به بانک ها در داخل کشور درصدد اجرای نقشه های مجرمانه هستند. خودشان هستند.
با توجه به اهمیت موضوع و میزان استفاده بیشتر هموطنان از اپلیکیشن های بانکی برای انجام امور خود، برای بررسی بیشتر به سراغ رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری فتا رفتیم.
برنامه هایی را که لینک آنها از طریق پیامک ارسال می شود را نصب نکنید
سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در روزهای اخیر نسخه موبایل جعلی هشت بانک بزرگ کشور در گوگل منتشر شده است. بازی.”
وی افزود: با توجه به روش های متفاوت و جدید کلاهبرداران و مجرمان سایبری در اقدامات مجرمانه و خرابکارانه خود، هموطنان توجه داشته باشند که نرم افزارهای موبایلی را تنها از بازارهای معتبر داخلی و یا از سایت اصلی بانک از بانک دریافت کنند. “
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تاکید کرد: برای دانلود نرم افزارهای بانکی و تراکنش های مالی از جستجوگر گوگل یا سایر موتورهای جستجو استفاده نکنید.
به گفته سرهنگ رجبی، هموطنان از دریافت و نصب اپلیکیشن های آلوده که لینک آن توسط مجرمان سایبری از طریق پیامک یا پیامک از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی برایشان ارسال می شود، خودداری کنند.
نقش بانک ها در پیشگیری از این جرم در کشور چیست؟
درست است که هر جنایتی توسط مجرمان انجام می شود، اما انجام برخی اقدامات پیشگیرانه از سوی هموطنان باعث می شود شاهد نبود جرایمی مانند سرقت، کیف قاپی و غیره باشیم. در جامعه. اما در این راستا و در بحث اپلیکیشن های بانکی، نقش بانک های موجود به ویژه بانک مرکزی می تواند در کاهش وقوع این جرم و جلوگیری از آسیب های اقتصادی به هموطنان بسیار موثر باشد.
بانک ها موظفند نحوه فعالیت خود در حوزه فضای مجازی را به اطلاع عموم برسانند و در صورت داشتن اپلیکیشنی که از طریق آن به مشتریان خود خدمات ارائه می دهند، این برنامه باید در رسانه ها اطلاع رسانی شود و از سوی دیگر مرکز مرکزی بانک باید بر این روند نظارت داشته باشد. مراقب باشید، زیرا امروز بیشتر سرمایه مردم در بانک است و باید اقدامات جهادی در این زمینه انجام شود تا مردم بتوانند با خیال راحت از منابع مختلف امور بانکی خود را انجام دهند.
در صورت کوتاهی هر مؤسسه ای نیز باید پاسخگوی انفعال آنها باشد و در این رابطه بانک مرکزی باید قبل از وقوع فاجعه ای عمیق به موضوع اشتراک گذاری اپلیکیشن های جعلی ورود کرده و آن را حل کند.