برای ترش کردن غذا با توجه به نوع غذا و اینکه با کدام یک از روش های زیر سازگار است می توانید یکی از راه های زیر را انتخاب کنید:
برای حذف غذاهای ترش از کیک استفاده کنید: یک تکه نبات یا شکر به خورش و کمی زعفران به میزان خورش خود اضافه کنید. برای ترش کردن خرده سبزیجات فقط از شکر استفاده کنید.
توجه: این کار را کم کم انجام دهید تا شکر به خورش اضافه شود. اجازه دهید شکری که به خورش اضافه کرده اید خوب در خورش حل شود و اگر باز هم نیاز به شکر داشتید آن را امتحان کنید.
برای از بین بردن اسیدیته غذا از سبزیجات استفاده کنید: اگر سوپ یا خورش شما ترش است و حاوی سبزیجات و سیب زمینی است، از مقداری سیب زمینی و سبزیجات دیگر استفاده کنید تا اسیدیته غذا از بین برود.
برای حذف غذاهای اسیدی از کمی چربی استفاده کنید: برای کاهش اسیدیته غذا یا خورش از کمی چربی استفاده کنید، این چربی ممکن است حاوی روغن های مختلفی مانند روغن دنبه و زیتون و کمی خامه باشد.
جوش شیرین برای حذف غذاهای اسیدی: روش دیگر تهیه خورش و ترش استفاده از جوش شیرین به مقدار بسیار کم است، اما این مقدار باید بسیار بسیار کم باشد، زیرا جوش شیرین مضر است. جوش شیرین نقطه مقابل غذاهای ترش و ترش است; اما باید کم مصرف شود و در رفع اسیدیته غذا بسیار موثر است.
نمک برای اسیدی کردن غذا: نمک می تواند اسیدیته غذا را کاهش دهد، اگر غذا یا خورش شما هنوز نمک زیادی اضافه نکرده و شور نیست، کمی نمک به خورش اضافه کنید تا اسیدیته غذا از بین برود تا اسیدیته غذا کم شود.
منبع: آشپزخانه