تا 3 ماه آینده موج جدید تاج نخواهیم داشت

حمیدرضا جماعتی در حاشیه شصت و نهمین جلسه کمیته علمی کشور ویروس کرونا وی گفت: امروز آخرین وضعیت تاج در جهان و ایران در جلسه کمیته علمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مشخص شد در حال حاضر در آسیا و اروپا موارد تاج و مرگ ناشی از آن ثابت و رو به کاهش است. در حالی که در برخی از کشورهای آفریقایی و آمریکایی شاهد افزایش فراوانی زیرگروه های امیکرون مانند BA4 و BA5 هستیم.

به گفته دبیر کمیته علمی تاج ملی، مرگ و میر ناشی از omicron و انواع فرعی آن بیشتر از نسخه های قبلی نیست. بلکه قدرت انتقال omicron افزایش یافته است. با توجه به افزایش اخیر تاج در برخی کشورها، این وضعیت باید طی یکی دو هفته آینده تحت نظر قرار گیرد.

جماعتی با بیان اینکه زیرگروه BA2 در ایران شایع است، گفت: سایر زیرگروه های Omicron مانند BA4، BA5 و BA.X که در آمریکا و آفریقا شایع هستند در کشور ما شیوع پیدا نکرده است.

به گفته این مقام مسئول، مطالعات مختلف نشان داده است که اثربخشی انواع واکسن های آمیکرون نسبت به سایر گزینه های قبلی اندکی کاهش یافته است. اما بیشترین تأثیر واکسیناسیون در کاهش مرگ و میر و بستری شدن بیماران در بیمارستان است.

دبیر کمیته علمی ملی تاج و تخت گفت: مطالعات مختلف نشان می دهد که در سه ماهه اول پس از دو بار تزریق واکسن، 70 درصد و پس از 6 ماه، حدود 50 تا 60 درصد بر ضد اومیکرون و واحدهای آن اثر می گذارد. به همین دلیل است که تمرکز ما بر تکمیل واکسیناسیون است.

  افزایش سود انباشته در افق تامین انرژی توس

به گفته جامعه، علاوه بر کاهش عفونت، بستری شدن در بیمارستان و مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر قلب ممکن است در کاهش عوارض پس از کرونری که حتی ممکن است تا یک سال پس از عفونت رخ دهد، موثر باشد.

تا 3 ماه آینده موج جدید تاج نخواهیم داشت

وی گفت: کمیته علمی تکمیل واکسیناسیون کودکان و بزرگسالان را توصیه می‌کند و چهارمین بار برای افراد پرخطر با سیستم ایمنی ضعیف، با توجه به کمیته ملی واکسن کووید، می‌تواند توسط کمیته علمی ملی تاج و تخت تزریق و توصیه شود. “

به گفته وی، بیماران غیر عروق کرونر در زمان بستری، سی تی اسکن و آزمایش PCR می شوند.

وی خاطرنشان کرد: برای بیمارانی که نیاز به جراحی بزرگ ندارند و علائم عروق کرونر ندارند، انجام آزمایش های غربالگری عروق کرونر مانند PCR ضروری به نظر نمی رسد. همچنین در صورت عدم وجود علائم عفونی، سی تی اسکن برای بیماران غیر عروق کرونر توصیه نمی شود و در صورت لزوم می توان از اشعه ایکس قفسه سینه در جراحی های بزرگ استفاده کرد و نیازی به سی تی اسکن نیست.

وی گفت: در صورت وجود علائم عروق کرونر در اعمال جراحی بزرگ، بر اساس معاینات پزشکی و سابقه پزشکی بیمار، ممکن است نیاز به انجام آزمایش PCR و سی تی اسکن باشد. اما به طور کلی، به نظر می رسد بیماران غیر عروق کرونر نیازی به آزمایشات غربالگری عروق کرونر ندارند، مگر اینکه جراحی بزرگی انجام شود، سیستم ایمنی ضعیف نیست و پیر نیستند. سلامتی را تضمین کند.

جماعتی با اشاره به گزارشات آبله میمون در چند کشور گفت: تاکنون حدود 220 مورد ابتلا به آبله میمون در چند کشور شناسایی شده است، اما در ایران هیچ موردی از ابتلا به این بیماری تایید نشده است، هرچند منتظر گزارش هستیم. کشورها و پروتکل ها و روش های تشخیصی سازمان بهداشت جهانی.

  همدست دزد دزدی میلیاردی را فاش کرد!

جماعتی گفت: نمایندگان مجلس وزارت بهداشت آمادگی کامل برای شیوع احتمالی آبله میمون در کشور را دارند. از سوی دیگر بر اساس اطلاعات موجود هیچ یک از بیماران آبله میمون جان خود را از دست نداده اند و اکثر این بیماران بهبود یافته اند و نیاز به مداخله درمانی خاصی ندارند.

دبیر ستاد مبارزه با آبله گفت: بر اساس اطلاعات و گزارش ها، افراد دارای نقص سیستم ایمنی، کودکان و زنان باردار بیشتر در معرض ابتلا به آبله هستند و علائم این بیماری خفیف گزارش شده است که جای نگرانی ندارد. کمیته ملی علوم. از طرفی میزان انتقال آبله میمون زیاد نیست.

وی گفت: با توجه به اینکه هنوز اطلاعات کافی در مورد آبله میمون در دنیا وجود ندارد، منتظر اطلاعات بیشتر سازمان بهداشت جهانی و سازمان های علمی سایر کشورها هستیم.

وی با اشاره به شیوع آبله مرغان در کشور گفت: بسیاری از مواردی که مشکوک به آبله مرغان محسوب می شوند ممکن است مانند آبله مرغان باشند که جای نگرانی نیست. راه های انتقال آبله میمون از طریق تماس پوست به پوست با لباس، ملحفه و ظروف آلوده است. در حالی که ضایعات پوستی افراد آلوده کاملاً خشک نیست، می‌تواند به اندازه آبله مرغان مسری باشد و دو تا سه هفته طول می‌کشد تا افراد بیمار، مشکوک یا آلوده از دیگران جدا شوند.

دیدگاهتان را بنویسید