غذا بیشتر در فریزر می ماند و فاسد نمی شود اما فاسد نشدن به معنای حفظ کیفیت غذا نیست.
به گزارش thespruceeats; برای بسته بندی و نگهداری مواد غذایی در فریزر، مواد غذایی باید به خوبی در فویل پلاستیکی یا آلومینیومی یا در ظروف و کیسه های فریزر بسته بندی شوند.
سبزیجات
سبزیجات را می توان بسته به نوع مصرف از یک ماه تا یک سال در فریزر نگهداری کرد. برخی از سبزیجات به خصوص سبزیجات برگدار را باید قبل از انجماد خرد کرد و به اصطلاح بلغور کرد. می توانید سبزیجاتی که آب زیادی دارند مانند گوجه فرنگی را له کنید و قبل از انجماد از آنها به عنوان سس استفاده کنید.
چه اصولی را رعایت کنیم؟ برای بسته بندی بسیار مهم است که هوا به غذا نرسد که باعث کم آبی و اکسیده شدن آن می شود. به خاطر داشته باشید که بهتر است سبزیجات سرخ شده را فریز نکنید.
سبزیجات منجمد تجاری به مدت یک سال در بسته بندی اصلی نگهداری می شوند.
انواع گوشت
اکثر ما از خرید به خانه می آییم و بلافاصله گوشت خریداری شده را در فریزر می گذاریم. تا زمانی که بسته بندی مطمئن باشد، می تواند دو ماه تا یک سال در فریزر بماند.