مدیرعامل هلدینگ مالی غدیر از معامله فرابورسی برای ایجاد بزرگترین صندوق جسورانه کشور به نام ارغوان خبر داد و گفت که تصاحب این صندوق به زودی تکمیل می شود.
به گزارش خبر به نقل از تابناک، میلاد فروگی گفت: شرکت سرمایه گذاری غدیر این هلدینگ به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین هلدینگ های چند رشته ای کشور، همواره تلاش کرده تا با استفاده از ظرفیت نیروهای جوان، متخصص، مستعد و انقلابی علاوه بر توانمندی های مطلوب، نقش موثری در توسعه و تعالی اقتصاد کشور داشته باشد. سودآوری سهامداران آن
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری تاکید کرد: یکی از مهمترین ارکان موفقیت و شکوفایی اقتصادی در اقتصاد ایران اسلامی استفاده از توان نخبگان منطقه برای غنی سازی تولید و افزایش سهم است. محصولات دانش بنیان در اقتصاد ملی.
به گفته مدیرعامل هلدینگ مالی غدیر، در این راستا، گروه مالی غدیر، سال گذشته ضمن بررسی نمونه ها و مدل های موفق جهانی، گام های راهبردی و جسورانه ای در زمینه بسترسازی برای تسریع فعالیت های دانش بنیان و فراهم کردن فضای سرمایه گذاری نوآورانه برداشت. از شرکت های تابعه هلدینگ مالی غدیر، شرکت سرمایه گذاری دی یکی از مهمترین این فعالیت ها می باشد.
وی در ادامه به ارکان تسریع فعالیت های دانش بنیان در این گروه از جمله شتاب دهنده ساریر، رصدخانه فناوری کسب و کار و آکادمی تیتانیوم اشاره کرد. شبکه نوآوری باز؛ Startup Studio (Seed Investment); تامین مالی و سرمایه گذاری نوآورانه؛ مرکز نوآوری در دانشگاه ها؛ کارخانه نوآوری و صندوق شجاع بنفش از جمله این ارکان هستند.
دکتر فروگی همچنین با بیان اینکه “مأموریت رصدخانه فناوری” رصد و پایش مستمر محیط زیست در سطوح بین المللی، منطقه ای و ملی و شناسایی روندها، رویدادها و یافتن فرصت های سرمایه گذاری جذاب با توجه به این روندها است، افزود: مشکل دیگر فقدان الگوهای زبانی و فکری مشترک بین صنعتگران و پژوهشگران دانشگاهی، جدی برای ایجاد پیوند مؤثر بین صنعت و مراکز تحقیقاتی است.
مدیرعامل هلدینگ مالی غدیر در ادامه بیان کرد: فرهنگستان مدیران با ترویج الگوهای فکری جدید و متمایز در مدیران و برقراری ارتباط موثر با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی معتبر برای حل این مشکل تاسیس شد و مصمم به ایجاد فضای مشترک بین صنعت گران و پژوهشگران است. و ارائه آموزش های لازم به آنها برای ایجاد بستر پذیرش و بهره مندی از ایده های دانش بنیان در گروه شرکت های غدیر. وی گفت: شبکه نوآوری باز غدیر به منظور بهره برداری از ظرفیت پژوهشگران و فناوران خارج از مجموعه طراحی شده و با شناسایی مسائل فناورانه و یافتن افراد متخصص با راه حل، به دنبال برقراری ارتباط موثر بین دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی معتبر با صنعت است.
فرومی افزود: در صورتی که مشکلات فناورانه مذکور ظرفیت توسعه بازار و حل آنها را در قالب یک شرکت دانش بنیان سودآور داشته باشد، ورزشگاه غدیر نسبت به شناسایی تیم های مستعد جهت ارائه خدمات مشاوره کسب و کار اقدام خواهد کرد. شرکت های با استعداد فوق الذکر
دکتر فرومی با اشاره به تامین مالی و سرمایه گذاری مناسب به عنوان یکی از ارکان اصلی رشد شرکت های دانش بنیان، تاکید کرد: برای این مهم، شرکت سرمایه گذاری غدیر به دنبال ایجاد موسسات سرمایه گذاری تخصصی مانند صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر و سهام خصوصی است. منابع مالی لازم برای توسعه بازار و افزایش ظرفیت شرکت های نوپا و بالقوه شناسایی شده و بهره مندی از منافع سرمایه گذاری با تملک بخشی از سهام این شرکت ها.
وی ادامه داد: کارخانه نوآوری نهادی است که با ادغام موسسات زنجیره ای تخصصی در دل خود، بستر لازم را برای ایجاد هم افزایی بین اجزای زنجیره ارزش نوآوری فراهم کرده و به افزایش ضریب موفقیت سرمایه گذاری در شرکت های مبتنی بر دانش کمک می کند. گروه مالی غدیر همچنین در نظر دارد با راهاندازی قطبهای نوآوری در قلب دانشگاههای معتبر و پیوند آن با کارخانه نوآوری، بستر لازم را برای بهرهبرداری از پتانسیل نخبگان داخلی و ارتقای صنعت فراهم کند.
مدیرعامل هلدینگ مالی غدیر اذعان داشت: برای تشکیل زنجیره ارزش خروجی، رصدخانه فناوری غدیر و شبکه نوآوری باز در قالب شرکت تیتانیوم و استارتاپ استودیو غدیر در قالب شرکت سریر ایجاد شد. با سرمایه 250 میلیارد تومانی از فرابورس دریافت شد که به زودی تصاحب می شود.
به گفته دکتر فروگی، اقدام دیگری که برای راه اندازی مراکز نوآوری در دانشگاه ها و راه اندازی کارخانه نوآوری در غدیر انجام شده، راه اندازی «مرکز نوآوری غدیر» در دانشگاه امیرکبیر است. این مرکز تا پایان بهار 1401 دایر خواهد بود.
مدیرعامل هلدینگ مالی غدیر در پایان گفت: برای تسریع در این فعالیت ها تفاهم نامه هایی با ایرانسل و دانشگاه امیرکبیر و انعقاد تفاهم نامه های تحقیقاتی و اجرایی و تفاهم نامه ها با دانشگاه های معتبر و شرکت های پیشرو و ایجاد بزرگ ترین ها منعقد شد. صندوق سرمایه گذاری سهام خصوصی کشور و سایر صندوق های تخصصی در دستور کار شرکت سرمایه گذاری دی.