با چند ترفند ساده پیامک جعلی را در سامانه ثنا شناسایی کنید

447949 461 خبر مرکزی

سامانه صنعا که به نفع مردم راه اندازی شده، به ابزاری برای سوء استفاده از افراد سودجو برای خالی کردن جیب مردم تبدیل شده است، در حالی که بارها هشدار داده شده که هر پیامکی متعلق به این سامانه نیست.

ابتدا لازم است برای این سامانه مشخص شود که هر فرد بزرگسالی می تواند با ورود به این سامانه و درج اطلاعات شخصی مانند کد ملی و شماره تماس و … موارد قانونی احتمالی خود را ثبت کند. به آرامی این راه را ادامه دهید. بنابراین حضور فیزیکی برای سایر مراحل دادگاه الزامی نیست.

از مزایای استفاده از این سیستم جلوگیری از اتلاف زمان و اسناد در بازی های اداری می باشد. کلاهبرداران از این موضوع سوء استفاده می کنند و دام را برای کسانی که دانش کمتری از این گونه فناوری دارند می گسترانند، در حالی که تنها راه مقابله با این گونه کلاهبرداران فریب هیچ پیامکی نیست و معرفی لینک در این پیامک کاربردی ندارد. برای او.

روش کلاهبرداری از طریق سامانه پیامکی جعلی ثنا

این امر از آن جهت حائز اهمیت است که متاسفانه بسیاری از پرونده های کلاهبرداری در طول سال از طریق پیامک های جعلی سامانه ثنا تشکیل می شود. کلاهبرداران با جعل آدرس اینترنتی سامانه ثنا، پیامکی مشابه اخطاریه قضایی و با این عنوان که شکایت شما در این سامانه ثبت شده است، قربانی را به صفحه جعلی هدایت می کند و قربانی بر روی لینک آگهی کلیک می کند و به محض اینکه روی این اتصال بدافزار بر روی گوشی قربانی نصب می شود که به محتوای تمامی پیامک ها دسترسی دارد و از سوی دیگر اطلاعات بانکی قربانی در اختیار کلاهبردار قرار می گیرد و بدین ترتیب حساب بانکی افراد به راحتی خالی می شود. .

  به سهامداران خوش آمدید

این در حالی است که دریافت پول از قربانیان در ابتدا بسیار ناچیز است، بنابراین افراد به راحتی گمراه می شوند و با تصور اینکه این مبلغ کمی است وارد لینک های جعلی می شوند، اما برای یک ثانیه حساب همه افراد خالی می شود.

هموطنان باید مهمترین و اساسی ترین تفاوت پیامک های اصلی و جعلی سامانه ثنارا را بدانند تا به راحتی در دام کلاهبرداران نیفتند و در دام آنها نیفتند. هرکسی در هر سطحی از علم سایبری باشد با دانستن این چیزها به هیچ وجه فریب نخواهد خورد و کلاهبرداران را در اهداف خود ناکام خواهد گذاشت.

تفاوت اول / برای بررسی اخطاریه های دادگاه نیازی به پرداخت نیست

این در حالی است که بارها گفته شده است که برای دیدن اخطاریه دادگاه نیازی به پرداخت وجه نیست، مبالغ ناچیزی لازم است و در نهایت در صورت وجود پول در حساب افراد، تمامی مبالغ کسر و سرقت می شود.

لازم به ذکر است که هیچ سازمان دولتی یا خصوصی در هنگام ارسال اخطاریه درخواست وجه نمی کند. به همین دلیل است که هموطنان باید توجه داشته باشند که هرگونه پیامک از سوی سایر ارگان های دولتی و خصوصی که درخواست وجه داشته باشد، کلاهبرداری برای کلاهبرداران است. در کل اینگونه پیامک ها را جدی نمی گیرند و وارد لینک های اعلام شده توسط خود نمی شوند.

تفاوت دوم / پیامک فقط برای افراد ثبت نام شده ارسال خواهد شد

همانطور که گفته شد افراد در سن قانونی می توانند در این سامانه ثبت نام کنند و در صورت ارسال فایل یا درخواست خدمات پیامکی برای آنها ارسال می شود. در صورت دریافت چنین پیامکی اولین سوال این است که «من در این سامانه ثبت نام نکرده ام پس چرا باید این پیامک برای من ارسال شود» پس نباید به راحتی به این گونه پیامک ها اعتماد کنید و از آن مطمئن شوید. این کلاهبرداری در کار است.

  تعداد قربانیان سفرهای نوروزی از 400 نفر گذشت!

تفاوت سوم / اخطار دادگاه برای کسانی که ثبت نام نکرده اند پیامک نیست

از سوی دیگر افرادی که در این سامانه ثبت نام نکرده اند هیچ گونه اخطاریه قضایی از طریق پیامک دریافت نمی کنند، اما این افراد از طریق محل سکونت، محل کار و در نهایت از طریق پست اطلاع رسانی خواهند شد.

تفاوت چهارم / پیامک های اصلی با شماره شخصی ارسال نمی شوند

تفاوت دیگری که در پیامک های اصلی و جعلی مشاهده می شود این است که در مورد پیامک های جعلی از طریق شماره شخصی یا شماره های ناشناس ارسال می شود، در حالی که شماره قوه قضاییه برای ارسال هر شکایت، ابلاغ دادگاه و سامانه ثنا فقط شماره ADLIRAN است. .

تفاوت پنجم / پیامک ثنا ارتباط ندارد

یکی دیگر از تفاوت های پیامک های جعلی و اصلی سامانه ثنا این است که در پیامک های اصلی این سامانه لینکی وجود ندارد که افراد را تشویق به ورود به لینک ارسالی کند، در حالی که در پیامک های جعلی لینکی اعلام می شود و از مردم می خواهد که ببینند. اطلاعیه دادگاه پیوندی را وارد کنید که جعلی است و حاوی بدافزار برای تخلیه اطلاعات بانکی است.

اگر روی لینک های جعلی کلیک کنید چه باید کرد؟

هنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا می گوید: هموطنان بدانند که ارسال پیامک به تیترهای مختلف سانا با شماره تلفن های شخصی یا اپراتورهای مختلف تلفن همراه کلاهبرداری است و تنها راه شکست کلاهبرداران بی توجهی به این پیامک هاست. “

وی در پاسخ به این سوال که اگر روی لینک های جعلی در این گونه پیامک ها کلیک کرد، چه باید کرد، گفت: باید سریع اینترنت موبایل خود را خاموش کنید یا گوشی خود را خاموش کنید و دوباره روشن کنید و سپس به تنظیمات کارخانه برگردید. نصب شد. گوشی می تواند از طریق اتصال جعلی برای دیگران پیامک ارسال کند و به محتویات گوشی آنها دسترسی پیدا کند، لازم است فورا گوشی را از گوشی جدا کرده و به تنظیمات کارخانه برگردید، در این صورت بدافزار غیرفعال می شود.

  طرز تهیه انواع مافین هویج

دیدگاهتان را بنویسید