کاهش وزن فقط مربوط به آنچه می خورید نیست، بلکه مربوط به زمانی است که می خورید. بنابراین با تغییر زمان تغذیه می توان کاهش وزن را دو برابر کرد.
تحقیقات جدید نشان می دهد که اجتناب از مصرف کالری زیاد در عصر، کلید کاهش وزن است. به گزارش روانشناسی نیوز، خوردن یک میان وعده در اواخر شب نیز از سوزاندن چربی های بدن جلوگیری می کند، زیرا بدن همچنان از کربوهیدرات های موجود که به تازگی مصرف شده است استفاده می کند.
به همین دلیل است که افرادی که بعد از ظهر کمتر غذا می خورند در کاهش وزن موفق تر هستند زیرا بدنشان شروع به سوزاندن چربی می کند.
البته صبحانه نیز می تواند به کاهش وزن کمک کند. یک مطالعه اخیر نشان داد که یک صبحانه با پروتئین بالا حتی می تواند کاهش وزن را دو برابر کند.
پروفسور کارل جانسون می گوید: «تحقیقات زیادی بر روی حیوانات و انسان ها انجام شده است که نشان می دهد نه تنها مقدار غذا، بلکه زمان صرف غذا نیز بر افزایش وزن و کاهش وزن تأثیر می گذارد».
وی افزود: مطالعه ما به دنبال آزمایش نتایج مطالعات مربوط به رژیم روزه داری با درخواست از نمونه انسانی برای شرکت در یک آزمایش چند روزه با دو رژیم غذایی متفاوت است.
جانسون گفت: “آنچه که مشخص شده این است که ریتم شبانه روزی بدن برای سوزاندن چربی در شب را تنظیم می کند.” ریتم شبانه روزی بدن تغییرات ذهنی، فیزیکی و رفتاری است که پس از یک سیکل روزانه رخ می دهد.
این مطالعه شامل شش نفر بود که برای مشاهده دقیق در یک اتاق آزمایشگاهی قرار گرفتند. این اتاق دقیقاً میزان انرژی مصرفی یک فرد در یک دوره زمانی و متابولیسم او را اندازه گیری می کند.
نتایج نشان می دهد که وقتی افراد عصر غذا می خورند، بدنشان چربی نمی سوزاند. دکتر کوین کلی، محقق ارشد این مطالعه میگوید: «میانوعدههای دیرهنگام منجر به اکسیداسیون چربی کمتری نسبت به صبحانه میشوند.
این نتایج تأیید می کند که زمان غذا خوردن در طول روز و چرخه شب بر نحوه مصرف غذا در مقایسه با ذخیره سازی تأثیر می گذارد و هر غذایی که قبل از خواب خورده شود، سوزاندن چربی در طول خواب را کاهش می دهد.