پخت ماکارونی و ماکارونی ساده ترین و قابل فهم ترین روش پخت و پز هستند. حتی آشپزهای تازه کار و مردم عادی هم می توانند از عهده آن برآیند. اما در این کار ساده ترفندی وجود دارد که حتی به آن فکر نکرده اید.
مابقی آبی که پاستا و ماکارونی در آن پخته و می جوشانند سرشار از نمک و نشاسته است. این آب کدر و کثیف به نظر می رسد، اما همان آب خسته کننده ای که معمولا دور ریخته می شود، کلید درست کردن یک سس ماکارونی خوشمزه است.
برای پاستا با آب چه کنیم؟
وقتی پاستا در آب جوش در حال جوشیدن است، با استفاده از یک انبر پاستا و یک چنگال آن ها را از ماهیتابه جدا کنید و حدود یک لیوان آب در ته ظرف بگذارید. سپس سس را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. در آخر رب را به مواد اضافه کنید.
محتوای نشاسته در سس شما را ابریشمی می کند و بافتی جذاب به آن می بخشد. نشاسته به عنوان غلیظ کننده در سس ها عمل می کند. علاوه بر این، نمک موجود در آب رب مانند طعم دهنده سس است و آن را خوشمزه تر از حد معمول می کند.
این یک ترفند ساده است که غذاهای رستوران ایتالیایی را از سایر رستوران ها متمایز می کند. می توانید از این ترفند برای سس های ساده و حتی راگوی گوشتی که به آرامی پخته می شوند استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین