انجمن خورش قارچ بپزید 24

خبر مرکزی- صرف نظر از نیازهای بدن، غذا و غذا خوردن برای افراد نوعی تفریح ​​و لذت است و همه به دنبال خوردن و تهیه غذاهای تازه و لذیذ هستند و هر روز می خواهند غذاهای تازه تری درست کنند و امتحان کنند. یکی از این غذاها خورش قارچ است. می توانید این خورش خوشمزه را در مهمانی ها تهیه کنید و در مجالس و مهمانی ها با خورش های مکرر جایگزین کنید و از خواص خوب قارچ مانند تنظیم سطح کلسترول، درمان کم خونی، حمایت از سلامت استخوان ها و هزاران خاصیت مفید دیگر لذت ببرید. گوشت یا گوشت چرخ کرده یا بوقلمون و حتی بدون گوشت و مرغ و به عنوان غذای گیاهی.

خورش قارچ به روش های مختلفی تهیه می شود. با ما و طرز تهیه این خورش جدید و خوشمزه همراه باشید.

خورش قارچ را بپزید

مواد لازم برای خورش قارچ

سیر 2 حبه
سینه مرغ 3 عدد
1 عدد پیاز بزرگ
200 گرم قارچ تازه
روغن به اندازه کافی
1 قاشق چایخوری آرد
1 قاشق غذاخوری غذا
1 قاشق چایخوری آب لیمو
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

خورش قارچ را بپزید

طرز پخت خورش قارچ

ابتدا قارچ ها را خوب شسته و در آبکش می گذاریم. در این مرحله بهتر است قارچ ها را با حوله خشک کنید.

پیاز و سیر را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید و در تابه تفت دهید.

اگر می خواهید در این خورش از گوشت یا مرغ استفاده کنید، می توانید گوشت و مرغ را از قبل پخته و خرد کرده و در این مرحله به پیاز و سیر اضافه کنید. اگر می خواهید در این خورش از گوشت استفاده کنید، گوشت چرخ کرده نیز گزینه بسیار خوبی است که باید در این مرحله به پیاز و سیر اضافه کنید.

  پدرم را کشتم چون از او راضی نبودم!

بیشتر بخوانید: با گوشت چرخ کرده چه غذایی درست کنیم؟


قارچ ها را به پیاز و سیر اضافه کنید و چند دقیقه در تابه بگذارید تا قارچ ها پخته و تفت داده شوند تا کمی نرم شوند، سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و سپس به آن اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه می کنیم و مقداری نمک و فلفل روی مواد می پاشیم و هم می زنیم تا ادویه ها جذب همه شوند.

خورش قارچ را بپزید

سپس تکه های مرغ را در قابلمه ای بریزید، سپس روی آن ها ۱ لیوان آب بریزید و روی گوشت ها مقداری نمک و فلفل بپاشید و درب تابه را بگذارید و حرارت را کمی کم کنید تا مرغ به همراه بقیه مواد پخته شود. .

پس از جوشاندن مرغ، مقداری زعفران و آبلیمو به آن اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد. بعد از 15 دقیقه بگذارید روی حرارت ملایم بماند و خورش را در ظرفی قرار دهید. میتونید کنارش سیب زمینی سرخ کرده و تزئین کنید.

خورش قارچ را بپزید

نکات کلیدی در پخت خورش قارچ

آرد به خورش قوام و غلظت می دهد که در صورت تمایل می توانید آن را بردارید.

در این خورش می توانید به جای آبلیمو از آب برای چاشنی و ترشی استفاده کنید.

برای خوش رنگ تر شدن خورش می توانید در نهایت پاستا را به مدت نیم ساعت در روغن جداگانه تفت دهید سپس آرد را اضافه کرده و پس از رفع بوی خامی آن به خورش اضافه کنید.

  فرهادی «استاد سینما» شد!

برای تهیه این خورش می توانید از فیله مرغ خرد شده نیز استفاده کنید.

در این خورش مانند قیمه می توانید در حین پخت یک تکه دارچین بیندازید و در آخر که خورش عطر و طعم خود را داد آن را خارج کنید.

در این خورش می توانید به جای آبلیمو از لیمو عمانی استفاده کنید یا هر دو را با هم مخلوط کنید.

2022-09-29 07:06:09

دیدگاهتان را بنویسید