اصلاح کابینه؛ احتمال تغییر کدام وزیران وجود دارد؟

موضوع استیضاح یا استعفای وزیر اقتصاد از هفته گذشته مطرح شده و حالا برخی چهره های سیاسی از جایگزینی وزیر راه و شهرسازی خبر می دهند. تنها چهار ماه از روی کار آمدن دولت جدید می گذرد. آیا تغییر دولت آغاز شده است؟

محمد مهاجری، فعال سیاسی در توئیتی از تغییرات پیش رو در دولت اصلی خبر داد. وی در توئیتی نوشت: محافل سیاسی می گویند در تغییرات آتی در دولت سیزدهم، سعید محمد جایگزین رستم قاسمی در وزارت راه و شهرسازی خواهد شد.

پس از رد صلاحیت سعید محمد و حمایت او از ابراهیم رئیسی، گفته شد که احتمالا سعید محمد در دولت رئیسی خدمت خواهد کرد و بسیاری موافق بودند که محمد به وزارت راه و شهرسازی برود و رستم قاسم وزیر شود. امور خارجه. نفت.

اما پست وزیر نفت به جواد اوجی رسید و رستم قاسمی به وزارت راه و شهرسازی رسید. با این حال به نظر می رسید او همچنان در حسرت رفتن به وزارت نفت بود. او حتی روزی که برای گرفتن رای اعتماد به مجلس رفت اشتباه کرد و گفت: 10 دستور نوشتم که در اولین روز حضورم در وزارت نفت در دستور کار قرار می دهم.

چه کسی جایگزین وزیر راه می شود؟

اما انگار ماجرایی پشت خطای لفظی قاسمی بود. زیرا گفته می شد رستم قاسمی گزینه نهایی وزارت نفت دولت اصلی بوده و در دقیقه 90 نام وی از وزارت نفت حذف شده و به وزارت راه و شهرسازی رفته است.

سعید محمد در لیست وزیران نخست وزیری نبود و مهرماه دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی شد. اما حالا شنیده می شود که رستم قاسمی باید از کابینه خداحافظی کند و سعید محمد آماده است جای او را بگیرد.

  عکس/ لباس عجیب الهام کردا در اکران فیلم «بدون رزرو»

اما امکان تغییر حکومت به این مورد محدود نمی شود. بحث استیضاح یا استعفای وزیر اقتصاد نیز مطرح است. اما سخنگوی دولت استعفای هندوزی را تکذیب کرد و گفت: این شایعات بیشتر یک شوخی تلخ است و ارزشی برای پاسخگویی ندارد. وزیر اقتصاد یکی از وزرای فعال، با انگیزه و پرتلاش دولت است.

اما قبل از عروسی بحث استیضاح فاطمی امین وزیر صمت مطرح شد. در پی افزایش قیمت خودرو، مجلس استیضاح فاطمی امین را آغاز کرد. اما ماجرا همچنان ساکت ماند. ممکن است تعداد امضاها به حد نصاب نرسیده باشد.

دلیل تغییرات در کابینه اصلی چیست؟

رئیس دولت در زمانی به قدرت رسید که شرایط اقتصادی سختی بود. اما او و وزیرانش قول دادند که اوضاع را اصلاح کنند. رئیسی و وزیر اقتصاد گفته بودند که به سرعت شرایط بورس را بهبود می‌دهند و وزیر صمت هم گفته بود که قیمت خودروها را کاهش می‌دهد.

اما نه شرایط بورس بهتر شده و نه خودرو ارزان شده است. برعکس شرایط بورس بدتر شده و قیمت خودرو رسما افزایش یافته است. نرخ دلار از 25 به 30 هزار تن افزایش یافت. شاید نتوان در عرض چهار ماه شرایط را بهبود بخشید، اما موضوع وعده های رئیس است. او گفته بود که اوضاع را سریع، فوری و انقلابی درست خواهد کرد.

از سوی دیگر مجلس وعده های زیادی به مردم داده است که در صورت عدم تحقق، احتمال جذب وزرای دولت به مجلس وجود دارد. نکته دیگر اینکه مردم مدت ها منتظر بهبود وضعیت اقتصادی بودند.

منبع: تجارت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید