از خواص شگفت انگیز آرد گندم چه می دانید؟

جامعه 24- یکی از رایج ترین و پرمصرف ترین غلات در جهان گندم است که پس از ذرت بیشترین سطح زیر کشت را در جهان به خود اختصاص داده است.

تمام قسمت های گندم مانند لایه بیرونی یا سبوس و دانه آن دارای خواص و انرژی فراوانی است که آن را به یکی از پرمصرف ترین محصولات تبدیل کرده است. ریشه این ماده شگفت انگیز آسیای جنوب غربی است اما امروزه در سرتاسر دنیا کشت می شود و عموم مردم از آن استفاده می کنند.

از گندم برای تهیه انواع نان، کیک و شیرینی استفاده می شود و فرآیند گوارش را در بدن بهبود می بخشد.

از خواص شگفت انگیز آرد گندم چه می دانید؟

انواع آرد گندم:

گل دانه کامل

آرد سبوس دار از جوانه گندم، سبوس و نشاسته تهیه می شود. این آرد از پودر کردن گندم کامل بدون فرآوری تولید می شود و دارای فیبر بالایی است.

آرد جوانه گندم

این آرد از قسمت نشاسته ای و جوانه های گیاه گندم به دست می آید.

آرد سفید

آرد سفید آردی است که برای تهیه آن فقط از قسمت داخلی یا نشاسته گیاه گندم استفاده شده است. این آرد فاقد فیبر است.

آرد سمولینا

آرد سمولینا آردیس که برای تهیه ماکارونی استفاده می شود از نوع خاصی از گندم به نام دوروم به دست می آید. ذرات این آرد درشت تر از آردهای دیگر است و پروتئین بیشتری دارد اما بدون سبوس است.

از خواص شگفت انگیز آرد گندم چه می دانید؟

با ما همراه باشید تا با خواص گندم بیشتر آشنا شوید.

باید بدانید که تمام خواص گندم در آرد آن نیز وجود دارد و اینطور نیست که کمبودی در آن وجود داشته باشد و تغییری در این فرآیند روی آن ایجاد شود.

گندم رایج ترین و پرمصرف ترین نوع غلات در خانواده غلات است. تمام قسمت های گندم از جمله سبوس (لایه بیرونی)، جوانه گندم و اندوسپرم (قسمت داخلی) منبع بسیار خوبی از انرژی هستند. گندم ریشه در جنوب غربی آسیا دارد، اما امروزه یکی از غلات محبوب در کشورهای مختلف برای مصرف انسان است.

  ثبت قیمت مواد غذایی از لبنیات گرفته تا برنج

کشت گندم معمولاً در عرض های جغرافیایی بالاتر صورت می گیرد. از این دانه بیشتر برای تهیه نان، کیک، شیرینی و شیرینی استفاده می شود. خواص گندم برای سلامتی عبارتند از: توانایی کنترل چاقی، افزایش انرژی، مهار دیابت نوع 2، بهبود متابولیسم و ​​جلوگیری از آسم و سنگ کیسه صفرا. گندم همچنین فرآیند گوارش را بهبود می بخشد. با ما همراه باشید تا با خواص گندم بیشتر آشنا شوید.

خواص گندم کامل و آرد آن

گندم کامل و تصفیه نشده دارای کربوهیدرات، فیبر و مقداری پروتئین و ویتامین های A و B و کلسیم، منیزیم، پتاسیم، گوگرد، کلر، آرسنیک، سیلیسیم، منگنز، روی، ید و مس است. همانطور که تحقیقات نشان می دهد، روغن جوانه گندم باعث افزایش قدرت و طول عمر می شود.

1- مصرف گندم چاقی را کنترل می کند

گندم یک غلات کامل است، بنابراین می تواند به کنترل وزن کمک کند. جالب اینجاست که گندم بیشتر در بدن خانم ها ظاهر می شود و باعث لاغری آنها می شود. طبق تحقیقات، زنانی که برای مدت طولانی غلات کامل مصرف می کنند، وزن بیشتری از دست می دهند. همچنین، مجله آمریکایی تغذیه بالینی با تحقیقات خود نشان داده است که غلات کامل، به جای شکل تصفیه شده آنها، انتخاب خوبی برای افراد چاق هستند.

2- مصرف گندم باعث افزایش انرژی می شود

گزارش مرکز تحقیقات مغز در دانشگاه نورثومبریا انگلستان نشان می دهد که به دلیل وجود مقادیر قابل توجه ویتامین B در گندم، سطح انرژی بدن بسیار افزایش می یابد. از سوی دیگر، غلات کامل حاوی کربوهیدرات های پیچیده ای هستند که باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید و انرژی بیشتری برای مدت زمان بیشتری داشته باشید.

از خواص شگفت انگیز آرد گندم چه می دانید؟

3- با مصرف گندم دچار اختلالات متابولیک نخواهید شد

تحقیقات نشان می دهد که بیماران مبتلا به اختلالات متابولیک با مصرف گندم کامل به طرز شگفت انگیزی بهبود یافته اند. مصرف گندم کامل از بدن در برابر این اختلالات محافظت می کند.

  جزئیات تغییر میزان یارانه از آذرماه

بیشتر بخوانید: صبح ها چه بخوریم؟


4- از دیابت نوع 2 جلوگیری می کند

گندم سرشار از منیزیم است که به عنوان کوفاکتور برای بیش از 300 آنزیم عمل می کند. این آنزیم ها در استفاده موثر از انسولین و ترشح گلوکز توسط بدن نقش دارند. علاوه بر این، طبق مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی، مصرف منظم غلات کامل به کنترل قند خون در سطح سالم کمک می کند. افراد مبتلا به دیابت می توانند با جایگزینی برنج با گندم در رژیم غذایی خود، سطح قند خود را کنترل کنند.

5-کاهش التهاب مزمن با مصرف گندم

دردهای روماتیسمی یکی از شکایات مکرر افراد به خصوص در سنین بالا است. بتائین موجود در گندم این دردها را کاهش می دهد و در عین حال خطر ابتلا به بیماری های دیگر مانند پوکی استخوان، بیماری قلبی، زوال شناختی و دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

6- با مصرف گندم سنگ کیسه صفرا در بدن تشکیل نمی شود

به گزارش جامعه ۲۴، همانطور که اشاره کردیم گندم های سبوس دار فیبر زیادی دارند و نامحلول هستند، به همین دلیل اجابت مزاج را نرم و راحت می کنند و در عین حال ترشح اسیدهای صفراوی را کاهش می دهند و باید بدانید که یکی از اصلی ترین دلیل تشکیل سنگ در صفرا اسیدهای صفراوی است که نان و غلات کامل می توانند از تشکیل سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنند.

7- گندم سبوس دار فیبر زیادی دارد

هنگامی که به طور مداوم یک رژیم غذایی با فیبر بالا شامل نان سبوس دار و غلات کامل دارید، می توانید مطمئن باشید که مشکلاتی مانند نفخ، حالت تهوع، یبوست و نفخ در کمترین زمان از بین خواهند رفت. یک مطالعه منتشر شده در مجله علوم و فناوری غذایی می گوید که فیبر، مانند فیبر موجود در گندم، به حفظ سلامت سیستم گوارش کمک می کند. غلات کامل محبوب ترین و در دسترس ترین ملین هستند.

  ارزش سهام عدالت یک چهارم شده است

8- متابولیسم بدن را بهبود می بخشد

فیبر نقش زیادی در بهبود متابولیسم بدن دارد و از آنجایی که گندم کامل دارای فیبر بسیار بالایی است، می تواند در این فرآیند بسیار مفید باشد. فیبرهای موجود در محصولات تهیه شده از گندم سبوس دار فرآیند گوارش را در بدن تقویت کرده و متابولیسم کلی را بهبود می بخشد.

از خواص شگفت انگیز آرد گندم چه می دانید؟

9- غلات سبوس دار برای خانم ها بسیار مفید است

مطالعات نشان می دهد که خواص گندم بر روی بدن زنان بسیار بهتر از مردان عمل می کند، بنابراین سطح انرژی آنها را افزایش می دهد، به آنها کمک می کند وزن خود را کنترل کنند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.مصرف زیاد محصولات گندم تصفیه نشده می تواند میزان فیبر و فیبر را افزایش دهد. پروتئین در رژیم غذایی زنان یائسه به تنظیم وزن، تعادل هورمونی و تسکین علائم پس از یائسگی کمک می کند.

10- پیشگیری از آسم در کودکان با مصرف گندم کامل

آلرژی یکی از شایع ترین مشکلاتی است که در تمام دنیا وجود دارد و تلاش های زیادی برای آن و یافتن راه های درمان آن صورت گرفته و می شود. مطالعات مختلف در سراسر جهان در مورد آلرژی و آسم دوران کودکی نشان داده است که رژیم غذایی مبتنی بر گندم می تواند خطر ابتلا به آسم را تا 50 درصد کاهش دهد.

11-پیشگیری از سکته قلبی با مصرف گندم کامل

گندم کامل سرشار از نوعی لیگنان به نام انترولاکتون است که از بدن در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند. یک مجله دانمارکی مطالعه‌ای را منتشر کرد که نشان می‌دهد زنانی که غلات کامل مصرف می‌کنند سطوح بالاتری از این لیگنان محافظ دارند.

از سوی دیگر، مصرف گندم کامل کبد را سم زدایی می کند و به بهبود سلامت روده کمک می کند، پوست و موی سالم را تضمین می کند و به روحیه و خلق و خوی بهتر کمک می کند.

2022-07-31 06:36:02

دیدگاهتان را بنویسید