مدیریت استعداد چالش های زیادی در حفظ مشارکت کارکنان دارد که تصویر واضح تری از آینده محل کار به ما می دهد. هر سازمانی در تلاش است تا نیاز به استخدام افراد حرفه ای را برآورده کند که بتوانند مهارت های جدیدی را با خود به ارمغان بیاورند. این مشکل علیرغم میزان سوختگی بالا دشوارتر می شود و بازار کار را رقابتی تر می کند.
مدیران منابع انسانی و سازمان های مربوطه در تلاش هستند تا مهارت ها و تخصص های مورد نیاز خود را ایجاد کنند که انتظار دارند با ارتقای مهارت های کارکنان مستعد این امر محقق شود.
به این چالش ها حق ارتقای داخلی را نیز اضافه کنید که به کارکنان اجازه می دهد استعدادها و مهارت های خود را از طریق آموزش و فرصت ها بهبود بخشند و با برنامه ها و تغییرات جدید سازگار شوند.
رویکردی مبتنی بر تجزیه و تحلیل داده ها و استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای مقابله با چنین چالش هایی می تواند موثر باشد. این رویکردی است که توسط Eightfold AI اتخاذ شده است. این شرکت که در زمینه هوش مصنوعی تخصص دارد، با اتخاذ برنامه ای به نام Laddrr در تلاش است تا با تجزیه و تحلیل داده ها به منبعی قابل اعتماد برای برنامه ریزی و مدیریت تجاری موفق تبدیل شود.
هدف برنامه Laddrr کمک به 10 میلیون مادر در سراسر جهان است که در حرفه خود رشد کرده و پیشرفت کنند. تأثیر اجتماعی این اقدام می تواند سال ها ادامه داشته باشد و قابل توجه باشد.
مزیت استعدادیابی
در همین راستا، Eightfold AI رویدادی به نام Eightfold Cultivate 22 را سازماندهی می کند که چشم اندازی بلندپروازانه برای بررسی آینده محل کار دارد، چرا باید بر اساس نیروهای مستعد مزیت رقابتی داشته باشیم و چگونه هوش مصنوعی می تواند به حل اکثر مشکلات کمک کند. مشکلات و چالش های موجود در این حوزه. آشوتاش گرگ، مدیر عامل Eightfold AI به حضار گفت: «مرزهای جدید برای سازمان های پیشرو حول مزیت داشتن نیروی کار با استعداد در حال شکل گیری است.
جویندگان کار و کارمندان به سازمان ها می پیوندند و در آنها می مانند تا از آنها در مسیر رشد آینده خود حمایت کنند. “توسعه مهارت ها یک فرآیند مداوم است و امروزه دسترسی به پلتفرمی که به طور موثر مهارت های هر فرد را بهبود می بخشد، ارزشمند و البته یک دارایی کلیدی برای آینده است.”
آمارهای مختلف همچنین بر اهمیت بهبود مهارت ها به عنوان یک عنصر کلیدی در بازار کار آینده تأکید می کند. گزارشهای تحقیق و تحلیل هشتگانه هوش مصنوعی نشان میدهد که بهطور متوسط، هر فرد تا ۱۲ بار در طول عمر خود شغل خود را تغییر میدهد و ۸۹ درصد افراد تغییر شغل را تجربه میکنند.
همچنین میانگین سابقه خدمت در پست سازمانی فعلی هر فرد 5.9 سال و میانگین سابقه خدمت در شغل فعلی 8.2 سال است. کارشناسان معتقدند بسیاری از مشاغل روندی عادی را طی می کنند و بنابراین یکی از عوامل تسریع رشد، تغییر ماهیت هر شغل است.
در نهایت، با تسریع روند تغییر شغل، مدیریت استعداد باید ایده واقعی و درستی از ایجاد بستری برای شناسایی همه تواناییها و استعدادهای کارکنان داشته باشد.
کارشناسان این حوزه بر این باورند که شرکت ها می توانند در این راه از ابزارهای تکنولوژیکی به ویژه هوش مصنوعی استفاده کنند. Eightfold AI دو ابزار پلتفرم هوشمند را برای شناسایی استعدادها و توسعه استعدادها فراهم می کند که به شرکت ها اجازه می دهد شبکه کاری خود را – از کارمندان و جویندگان کار گرفته تا کارمندان بالقوه آینده – گسترش دهند و از هوش مصنوعی برای درک کمبود استعدادها استفاده کنند. یک برنامه توسعه برای هر کارمند به منظور رفع نیازهای خود برای نیروی کار با استعداد.
پلتفرم شناسایی استعدادهای هوشمند این شرکت رویکردی مبتنی بر داده برای حل مشکلات و پیچیدگی های مرتبط با مدیریت استعداد دارد. امروزه این پلتفرم در شرکت های بزرگ مختلف از جمله شرکت مخابراتی وودافون مورد استفاده قرار می گیرد.
پلتفرم های هوشمند؛ تعویض سیستم های نیروی انسانی
جاش برسین، کارشناس هوش مصنوعی، همچنین ارتباط بین هوش مصنوعی و آینده محل کار و اینکه چگونه هوش مصنوعی سیستم های مدیریت منابع انسانی را متحول می کند، توضیح داد. او یک تحلیلگر صنعت جهانی و مدیر عامل شرکتی به نام خودش است.
برسین که به عنوان یک متخصص برجسته در این زمینه شناخته می شود، فناوری های مرتبط با مدیریت استعداد و نقش هوش مصنوعی در این زمینه را در چشم انداز آینده بازار کار بسیار موثر می داند. وی گفت: تقسیم کار مناسب، نوآوری و بهبود فرآیند، توسعه مهارت ها و اشتغال مجدد به مهم ترین سرمایه هر شرکتی در آینده نزدیک تبدیل خواهد شد.
«پیدا کردن راههای جدید برای بهبود مهارتها و رشد داخلی شرکتها، رفع موانع فرآیندهای استخدام و نوآوری در جذب نیروهای با استعداد، نقشه راه آینده هر کسبوکاری است».
به گفته برسین، شرکت هایی که در حوزه نرم افزار منابع انسانی فعالیت می کنند باید به تدریج تمامی ابزارهای لازم در این حوزه – از مدیریت سرمایه انسانی گرفته تا سیستم های حقوق و دستمزد – را در محصولات خود بگنجانند. به زودی باید منتظر باشیم تا ماهیت سیستمهای نیروی کار از پلتفرمهای تراکنشی به پلتفرمهای دادهمحور تغییر کند که در آن تصمیمگیریها توسط هوش مصنوعی انجام میشود.
با در نظر گرفتن این موضوع، شرکت ها و استارت آپ های جدیدی در این زمینه ظهور می کنند که در ارائه سیستم های مدیریت سرمایه انسانی مبتنی بر ابر پیشرو هستند. پلتفرمهای دادهمحور از هوش کافی برای یادگیری در طول زمان برخوردار هستند و میتوان آنها را مقایسه و استاندارد کرد.
در واقع، اگر می خواهید یک کسب و کار هوشمند داشته باشید، اطلاعات کافی در مورد مهارت ها، برنامه های کاری، مشاغل یا جویندگان کار و میزان سازگاری آنها با مشاغل مختلف داشته باشید، در واقع به حجم قابل توجهی از داده ها نیاز خواهید داشت.
هوش مصنوعی به بهبود استانداردهای زندگی کمک می کند
پتانسیل هوش مصنوعی برای حذف موانع و ایجاد فرصتهایی برای رشد برابر برای زنان در سراسر جهان به آنها اجازه میدهد تا به پتانسیل کامل خود برسند و مسیر زندگی خود و خانوادههایشان را تغییر دهند. علاوه بر این، شرکت ها و شرکت های پیشرو که به دنبال مسیرهای رشد هستند، از پلتفرم های هوش مصنوعی برای یافتن جویندگان کار جدید و مناسب با توانایی ها، مهارت ها و شایستگی های خاص خود استفاده می کنند.
این موضوع به ویژه برای مشاغل فنی اهمیت دارد. جالب اینجاست که امروزه بسیاری از جویندگان کار، زنانی هستند که دانش آکادمیک خوبی در زمینه هوش مصنوعی، علوم کامپیوتر، یادگیری ماشینی و ریاضیات دارند و در بسیاری از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی معتبر تحصیل کرده اند.
استخدام آنها به عنوان مدیران میانی و یا حتی مدیران ارشد در شرکت های نرم افزاری می تواند مسیر رشد شغلی آنها را به طور کلی تغییر دهد و در عین حال شرایط اقتصادی و اجتماعی خانواده آنها را تغییر دهد. در واقع کارشناسان بر این باورند که استفاده از پلتفرم های هوشمند استخدام مبتنی بر هوش مصنوعی به ایجاد فرصت های برابر برای افراد و همچنین استخدام افراد با استعداد و مناسب برای هر شغل کمک می کند.
البته، الگوریتمهای استخدام مبتنی بر هوش مصنوعی به حجم عظیمی از دادهها (بیش از دادههای شرکت) نیاز دارند تا دقیق و درست کار کنند.
از آنجایی که کارشناسان بازار کار معتقدند شایسته سالاری بهترین رویکرد برای استخدام و استخدام افراد است، آنها معتقدند که پلتفرم های هوش مصنوعی به ایجاد ارتباط بهتر و موثرتر بین مسیرهای شغلی و مهارت های افراد کمک می کند و در نهایت می تواند موفقیت شغلی افراد را تضمین کند. همچنین به رشد شرکت ها و کسب و کارها فکر کنید.