آیا آلودگی هوا باعث می شود نوزاد ما دختر شود یا پسر؟

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که آلودگی هوا می تواند بر جنسیت نوزادان متولد شده در یک منطقه خاص تأثیر بگذارد.

مطالعه ای روی بیش از 6 میلیون تولد در ایالات متحده و سوئد نشان داد که مناطقی با سطوح بالای بی فنیل پلی کلرید یا PCB در هوا و آب نسبت به پسران با سطوح پایین آلاینده در این آب و هوا، نرخ تولد بالاتری داشتند. .

مطالعات نشان می‌دهد که این دستگاه‌ها زمانی به عنوان خنک‌کننده در وسایل الکتریکی استفاده می‌شدند، قبل از اینکه مطالعات تأثیر آن‌ها را بر سلامت انسان نشان دهد، اما هنوز در محیط‌زیست رایج هستند.

به گفته محققان، به طور مشابه، در مناطقی با سطوح بالای آلومینیوم در هوا، جایی که فلز معمولاً پردازش می‌شود، نرخ تولد نوزادان پسر در مقایسه با نوزادان دختر افزایش یافته است. این همچنین برای مناطقی با سطوح بالاتر کروم، آرسنیک و جیوه در آب اعمال می شود.

با این حال، مقادیر بالای سرب و آهن در خاک که در بسیاری از مناطق با سابقه صنایع سنگین یافت می شود، نتیجه معکوس دارد و باعث افزایش نرخ تولد نوزادان دختر می شود. در همین حال، محققان گفتند، روند آب و هوا بر نرخ تولد برای هر دو جنس تأثیر نمی گذارد.

آندری روزکی، یکی از نویسندگان این مطالعه و استاد پزشکی و ژنتیک انسانی در دانشگاه شیکاگو، در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت: نتایج این مطالعه می‌تواند سیاستمداران را تشویق کند تا «گام‌هایی برای کاهش آلودگی محیط‌زیست بردارند».

مطالعات نشان می دهد که از نظر تاریخی، میزان تولد مردان و زنان یا نسبت جنسیت در بدو تولد در طول زمان در نوسان بوده است. به گفته Rozzky و همکاران، نسبت بیولوژیکی تولد بین دو جنس می تواند تحت تأثیر عوامل هورمونی باشد که به طور خاص جنین یک دختر یا پسر را در دوران بارداری تعیین می کند.

  اولین تلویزیون های رنگی چه بودند؟

مطالعات گذشته نشان داده است که آلودگی، تغییرات آب و هوایی و استرس روانی که زنان باردار تجربه می‌کنند می‌توانند گرایش جنسی را در بدو تولد تغییر دهند، اما این نتایج قانع‌کننده نیستند. داده‌ها همچنین نشان می‌دهند که فصول، دمای محیط، میزان جرم و جنایت خشونت‌آمیز و بیکاری والدین بر نسبت جنسیت در بدو تولد تأثیری ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید