مصرف روزانه آجیل با کاهش خطر چاقی و بیماری های مرتبط با آن ارتباط مستقیم دارد. این نتیجه گیری توسط دانشمندان دانشگاه هاروارد در ایالات متحده انجام شده است.
محققان دانشگاه هاروارد در حال بررسی اثرات خوردن آجیل بر کاهش خطر چاقی هستند.این مطالعه شامل 5129 مرد در بخش سلامت در سنین 40 تا 75 سال و 238386 پرستار 24 تا 44 ساله بود.
مشخص شد که استفاده مکرر از انواع آجیل با کاهش وزن همراه است. بنابراین مصرف مکمل خطر افزایش دو کیلوگرمی را در چهار سال کاهش می دهد. این مقدار گردو خطر چاقی را تا 15 درصد کاهش می دهد.
محققان خاطرنشان کردند که این مطالعه مشاهده ای بود، به این معنی که قادر به تعیین علت و معلول نبود. با این حال، این داده های دیگر مشاهدات را تایید می کند. اعتقاد بر این است که آجیل به کاهش انرژی در هنگام جویدن کمک می کند و محتوای فیبر بالای آنها باعث می شود مدت طولانی تری احساس سیری کنید.
منبع: اسپوتنیک